)Litt stekte poteter. Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletenemed kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Min kjære hadde med seg restene på jobb dagen etter og kom hjem med følgende beskjed. Jeg må jo bare si meg enig i det med lukten, for dette luktet og smakte fantastisk godt
♦ Server med ovnsbakte potetbåter, brokkoli og bearnaise-saus. ♦ Skjær opp osteskiver og legg en god klump med hvitløksmør på osten, og deretter rull osten over
Nyt Kulinarisk fanatisme & Det gode liv. Fyltkyllingfilet fra Ytterøy surret i serranoskinke. Server kyllingfiletenmed risotto, ferskensaus, asparges og mangosalsa
Smelt smør, tilsett løken rett før smøret blir nøttebrunt, ha oppi en teskje rød karry paste (du må gjerne ta to skjeer om du liker det litt eksta hot), visp dette sammen, tilsett stekesjyen, kokosmelken og kyllingkraften
Pass på at de overlapper hverandre så det blir helt innpakket i Bacon. Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- og parmesantomater , potetpuré med timian og hvitløk eller du kan ta en titt i vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon
Pass på at de overlapper hverandre så det blir helt innpakket i Bacon. Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
KyllingfiletKremostmed urterSerranoskinkeMandel eller amadinepoteterChampignonSaus av eget ønskeDiverse krydder -Stek krydret kyllingfilet så den får farge på begge sider
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.