Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Dette hadde vi til middag i forrige uke. Det inneholder 4 av mine favorittingredienser - kylling, chili, parmasan og bacon - så det kunne jo ikke slå feil
I går laget jeg noen supergode kyllingfileterfylt med ost og pesto, surret inn i bacon. Skjær et fint snitt i kyllingfileten, så du får en liten "lomme" hvor du kan fylle kremosten, pesto og soltørkede tomater
Legg kyllingfiletene på et stykke plastfolie med plastfolie over der igjen. Ha fyllet på kyllingfiletene og rull sammen, krydre med litt salt og pepper
KyllingfiletKremost med urterSerranoskinkeMandel eller amadinepoteterChampignonSaus av eget ønskeDiverse krydder -Stek krydret kyllingfilet så den får farge på begge sider
2 stk kyllingfilet. Written by my partner in crime - Renate Witzell Kant 2 stk kyllingfilet. Denne retten er en relativt enkel og rask rett som du lager på ca 30 min
Legg kyllingfiletene mellom to lag plast og bank dem ut til ca. 4 stk kyllingfilet6 stk soltørkede tomater150 g fetaost2 ss frisk oregano1 stk glass pestosalt og pepper Fullkornspastaman laver. Lamberti Valpolicella 2008 4 stk kyllingfilet
4 kyllingfileter4 tykke skiver brie8 skiver spekeskinke (bacon eller parmaskinke kan også brukes)1 neve frisk timian eller oreganoTilbehør1 pose knaskerøtter (eller vanlige gulrøtter)1 pk sukkererter1 rødløk1/2 ss rød karripasta5 dl kokosmelksalt, peppersaften av 1/2- 1 sitron1 dl frisk koriander om du ønsker Snitt kyllingfiletene på langs og legg i urter og en skive brie i hver. 4 kyllingfileter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.