Jeg valgte å bruke rispapir (sånn du bruker til ferske vårruller) som “skinn” til pølsene, og etter min mening fungerte det veldig bra i tilleggtil å være en skikkelig kreativ løsning *klapp på egen skulder*
Tilsett så smør, créme fraiche og litt salt og bland godt. I dag har jeg lagd en kjempegod lunsj bestående av gratinerte fylte kjøttpølser med hvitløk og potetpurè med masse deilig ost
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Kombinasjonen av pesto og kremost er perfekt til gratinering. Forvarm ovnen til 220 grader c. Her er en rask variant på den dagligdagse kjøttpølsa, som gir den en ny dimensjon
Tilpass mengden melk etter hvor fast du vil ha den. - En røkt kjøttpølse (kan også være andre typer) (7,50 kr)- En potet (1 kr)- En gulrot (1 kr)- Sellerirot av halvparten av vekten til poteten (2 kr)- Kålrot av en potetens vekt (2 kr)- En dæsj smør- Salt og pepper- Ca 1 dl melk (1 kr)- Olje til stekingTotalsum
Jeg hadde tatt opp en slik pakke jeg hadde slengende i fryseren - ment for middag i dag tidlig, men som jeg ikke visste helt hvordan jeg skulle bruke - frem til nå
Da blir jeg ikke lei på veien til måltidet. Jeg valgte kjøttrike kjøttpølser i lapskausen i dag, de fleste pølser er glutenfrie, og det er disse fra Gilde også
Dette ville jeg til bunns i og bestemte meg for å prøve noen utvalgte retter fra dette konseptet. For meg er pytt i panne noe man har som restemat til lunsj eller frokost dagen etter, gjerne servert med speilegg
I går lagde vi hjemmelagde fiskeboller til middag. Frøkna var kjempeflink til å rulle fiskebollene, dessverre var ikke oppskriften på fiskebollene like gode
Så er den klar til servering Smaker helt fantastisk. ( til 2-3 personer ). 4 kjøttpølser uten skinn. Forvarm stekeovnen til 220 grader. 4 kjøttpølser uten skinn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.