Til grønnsakwoken kan du velge de grønnsakene du liker best, jeg synes denne blandingen jeg brukte i dag, passet veldig godt til den ovnsbaktelaksen, og da trengr du
Ha litt god olje i en ildfast form og legg i poteteroggrønnsaker, dryss over salt, pepper og timian, vend rundt på grønnsakene slik at du får jevnt fordelt olje og krydder
Med søtpotet blant dei ovnsbakte grønnsakene så trenger man ikkje nokre ekstra tibehør, men server gjerne med ris, poteter eller lignande om du ønsker det, eller ikkje bruker søtpoteter
Skrell og kutt poteter i båter. Poteter. Krydre med salt og pepper og drisle over oliven olje. Denne retten er middelhavsinspirert og er en stor favoritt blant både store og små her i hus
Norsk laks er også populær i Spana, spanjolene er glad i sjømat. Det er selvsagt mest oppdrettslaks, som ikke alle setter like stor pris på, men 'læll a du'
I mellomtida kan du lage fiskesaus om det også er med på middagen. Ovnsbaktlaks, ovnssteikte grønnsakermed en klatt mager kesam på sida er en av mine favoritter
I tillegg ble det ovnsbaktegrønnsaker bestående av søtpotet, kålrot, persillerot og sellerirot. Sammen med en grønnsaksmos så blir dette så saftig og godt at man ikke å tenke på eventuell saus eller dressing
Serveres gjerne med brun saus eller peppersausTips. Vask dem og kutt dem i jevnstore båter. Grønnsaker. Ha potetene i en bolle og ha over oljeblandingen
Server kyllingfileten med de ovnsbakte potetene og grønnsakene, litt saus, evt. noen flere grønnsaker (jeg bakte noen små søte tomater i egen ildfast form sammen med sukkererter, sitron og creme fraiche)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.