Hjemmelaget nugatti, sjokade og andre sjokopålegg
Lovely Liller
Lovely Liller
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 som er hjemmelaget sjokade, og nr.4 er en nøttefri variant som er god for magen . Prøv du også, og lag et mye sunnere melkefritt sjokoladepålegg uten hvitt raffinert sukker.
  • 80 g sjokolade, gjerne mørk (jeg bruker denne allergivennlige)
  • 80 gr hasselnøttsmør (oppmalte hasselnøtter, gjerne ristet)
  • 1-2 ts agave
  • En liten klype salt (uansett type)
  • 2 ts hasselnøttolje eller annen smaksrik olje
  • 1 dl (6 – 7 ss) usøtet vegansk melk
  • Ett par dråper stevia med smak (hasselnøtt, sjokolade eller vanilje&krem)
  • 320 gram valnøtter
  • 2-3 ts valnøttolje
  • 1 klype havsalt eller himalayasalt.
  • 2 dl sukrin+, 4 dl erythrotol eller tilsvarende søtning
  • 2 ss kakao
  • 1/8 ts salt
  • 4 ss smør eller margarin etter ønske (jeg bruker nøttesmør)
  • 1 ts vanilje ekstrakt
  • 2 ss vann
  • 3 ss arrowroot
  • 200 g økologiske svisker
  • 1 håndfull rå solsikkefrø
  • Litt vegansk melk, fløte, melk eller vann
  • 30-50 g rått kakaopulver
  • Søt til med ønsket alternativ til hvitt sukker eller steviadråper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.