1. Lag ketchup. Flå tomatene først - skjær et kryss i toppen av tomatene og skjær ut stilken. Legg i kokene vann til skinnet slipper, omtrent 30 sekunder
Dette er min variant av kveldens rett fra Masterchef – jeg byttet ut potetgull med potetfondant, da det er min soleklare favoritttiberedning av potet, og jeg kan egentlig styre meg litt for alt som er frityrstekt
Når du er ferdig med steiketide, so set du ribba so høgt du kan i omnen og set på grillen, då lyt du sitje framføre omnen for at det ikkje skal svi seg
Idag lagde jeg en fantastisk blomkålsuppe, og oppskriften var selvfølgelig Hellstrøm sin. Oppskrift. Mitt kosthold blir helhetlig først når jeg kan hente det beste av det beste fra alle matverdener, nemlig Hellstrøms gode, enkle og sunne (ja kjernesunne) middagsretter, og blant annet Superdamene i Supernatures tips og kunnskap på hvordan implentere naturlig mat med fullspekket næring i mitt daglige kostholdet, og så finner jeg noe i Sofie Hexebergs lavkarbo- trend, noe (mye) innen rawfood, noe fra Jamie Oliver, osv
Les gjennom oppskriften et par ganger før du setter i gang. Tidligere har jeg kommet med alt fra selv-speket rødvinspølse til granateplemarmelade, men er det noe som alltid slår ann er det småkaker
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
rester etter svineribbefra jul. Det jeg gjorde var å skjære ribben opp i tynne skiver, la de i en ildfast form og helte på barbecuesaus som jeg har fått av min gode snille venninne Grethe (den er fra Oliviers & Co)
Øs med vannet fra tid til annen, øs hyppigere etter hvert som ribben tar farge. Superkokk Eyvind Hellstrøm har hvitløk, merian, løk og gulrot i langpannen når han steker ribben til jul
Her er ett forslag på saus som passer utmerket til svineribbe, eller “spare ribs”. Grillsesongen har allerede startet, og også ved grilling er det mye spennende mat man enkelt kan lage selv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.