Ytrefilet av okse med coleslaw, grillet squash, confiterte tomater og ramsløksmør appeared first on. Jeg hadde noe fantastisk ytrefilet av okse (type Angus) liggende, perfekt å slenge på grillen
Jeg har aldri helt skjønt greien med ytre- og indrefileter av svin. Jeg vet liksom ikke hva jeg skal gjøre med dem… I årevis har det dukket opp det ene grisebillige tilbudet etter det andre, men jeg har ikke slått til
Martnan er jo som de fleste vet av landets aller fremste innenfor kunsthåndtverk, det som kanskje færre har fått med seg er at det også er mye god lokalmat på Rennebumartnan
Serveres til ytrefiletenog gjerne sammen medgrillet asparges og ostegratinerte poteter. Lammekjøtt er svært anvendelig og kan kombineres i utallige varianter av mat
Krydre ytrefiletenemed salt og pepper og gjør dem klare for grillen. Dette er en smakfull og deilig variant med pasta, som vi ikke har så ofte til grillmat
I dag ble det spyd med tomater, løk, paprika og squasj. Grillspyd med grønnsaker. Ytrefilet av svin. Balkongen er vasket og plantene plantet, så i dag ble det grillings
Servert med druesalat, potetbåter, grønnsaker (på pose selvsagt) og saus (også pose. Etter å ha kommet hjem fra en fin ferie I Georgia, så er det godt å slappe av med kjente , kjære matretter
Skrell og vask rødbetene og del de i små terninger/biterLegg de i en ildfast form med en klunk oljeStrø over maldonsalt, pepper og gjerne noen friske urter
Med hummer kan man ikke gå galt, enten man spiser den naturell eller i andre varianter slik som denne medgrillet hummer, en småhissig mangopuré og koriandersalsa
Det er ihvertfall ikke noe hverdagskost, hvis man skal tenke på prisen, men vil du virkelig ha en god forrett eller en liten koserett, så prøv denne her, grilletmed krydder smør og lime majones
Da er det ny uke, og jeg er helt sikker på at mange stresser med forbredelser til jul. Siden jeg er svak for Italiensk mat, så tenkte jeg å vise dere hvordan kveite med Italiensk vri kan gjøres
Min eldste datter har vært på besøk og da må mor diske opp med ekstra god mat. Ytrefileten steikte jeg på pannen slik at den fikk en steikeskorpe, og deretter la jeg den i en steikepose, og hadde Jegermixpå(krydder)
Sausen lager man ved å koke inn stekepannen med litt eplemost og så tilsetter fløte. Den er supermør og smakfull, samtidig som at det er litt kjøtt å bite i
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.