Smør en langpanne og/eller ha ibakepapir som du også smører. Denne nydelige bollekaken eller “bollefoccacia”, medvaniljekrem og bær, har jeg funnet hos minmegaflinke bloggekollega, Elin fra bloggen krem
Kraftige smaker av sitron og bringebær, kan serveres medis eller litt krem. Perfekt kake til kaffen, også veldig god medlittpisket krem eller vaniljeistil
Kle en dyp langpanne eller stor kvadratisk kakeform medbakepapir og ha røren i. Vend melblandingenforsiktiginni den luftigeeggedosisenmed en slikkepott
Hell røren over ilangpannen og sett den midti ovnen. Smelt smøret og dra kasserollen av platen slik at det får avkjølt seg mens du går i gang med resten
Eller, oppdaget og oppdaget, men i hvert fall begynte med det selv, og nå er jeg helt frelst og føler nesten det er noe feil om det ikke er frukt av en eller annen sort i salatbollen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.