Tøm over resten av ingrediensene (bortsett fra kyllingen) og kok sausen noen minutter. Plukk kjøttet av kyllingen, skjær det i terningstore biter og ha de over i sausen
Jeg foretrekker å ha grønnsakene i strimler, det samme med kyllingfileten. 3 porsjoner300 g kyllingfilet i biter3-400 g assorterte grønnsaker i biter (jeg brukte 1 gulrot, 2 vårløk, noen bunter brokkoli, 1/2 rød paprika)1 fedd hvitløk, finhakket1 ts finhakket ingefær2 ss fishsauce4 ss oystersauce2 ss kecap manis (søt soyasaus)1 ss limesaft1 ts sesamoljeSalt og pepperSoya- eller matolje til å steke iEvt. (2) Stek kyllingfileten sammen med salt og pepper i et par minutter. (4) Tilsett de stekte kyllingfiletbitene samt hvitløk og ingefær. 300 g kyllingfilet i biter
Den virket super enkel og med en herlig kombinasjon av kylling, bacon, ost og broccoli. I den opprinnelige oppskriften har man brukt en hel stekt kylling og plukket kjøttet av, men jeg valgte heller å steke kyllingbryst selv
Kylling Satay er nasjonalretten i Indonesia og lages i flere varianter i Asia. Kylling satay. Den ene legger du til side, den andre gnit du kylling spydene inn med
Hakk opp kyllingfilet i terninger og brun raskt i litt smør på stekepanne. - 450 gr kyllingfilet. - 1 kyllingfond (jeg bruker Knorr's fond, som kommer i små porsjonspakker)/ 2 ss flytende. 450 gr kyllingfilet. 2 paprika - 1/2 løk - 1 kyllingfond (jeg bruker Knorr's fond, som kommer i små porsjonspakker)/ 2 ss flytende
Kyllingform Creme Fraiche servert med «baconris». Legg spinatblader i bunnen av formen, smør på litt cf, legg i ferdigstekte kyllingfileter i biter (jeg tok mine rett fra fryseren)
Selv barna, som det ikke alltid er så enkelt å forutsi hva de vil like, spiste mye kylling. Jeg klarte å motstå fristelsen til å steke litt lenger og litt lenger og litt lenger (jeg er så redd for å få ikke helt gjennomstekt kylling), og dermed ble kyllingen saftig og smaksrik