Mekka en improvisert kyllingsandwichmed lavkarbo brød og aioli. Del opp kyllingfileten i strimler og eventuelt krydre med ønsket krydder (for eksempel salt/pepper, paprikapulver, chilipulver, hvitløk, urter etc)
Idag vil jeg dele en av mine favoritt sandwich med kylling gratinert i tomat-ostesaus og pesto. Men, vi har da heldigvis tid iblant til å lage hjemmelaget kvalitetsmat med gode ferske råvarer
Rist skivene lett i brødrister eller på en stekepanne med litt smør. Topp med en skive. Ha litt salt og pepper på eggeplommen og begynn å visp mens du heller på olje, bare i dråpevis til å begynne med, men etter hvert kan du helle på mere i en tynn stråle
nok til 2 porsjoner middag og en lunch3 stk stekte kyllingfileer1 avokado1/2 rød løk12 sorte oliven50 g fetaost1/4 agurk1 tomatblandet bladsalatKarridressing. 50 g majones100 g rømmelitt sitronsaft1-2 ts karri(smak deg frem)litt salt og pepperDeilig salat medkarridressing, klar til neste dags lunch
Med søl. Jeg får karridressing i nesa og jeg vet ikke hva, men jøje meg, det er så verdt det. Fukt baguetten med litt vann, og stek den etter anvisning på pakka
Brødene som ble brukt til denne kyllingsandwichen. Deigen er litt klissete, så det kan være litt vanskelig å trykke ut deigen, men det hjelper med litt olje på fingertuppene
Den er yoghurtbasert, og dermed også litt sunnere og lettere enn disse typiske majones- og rømmebaserte dressingene og salatene som vi kanskje er mer vant til
Kyllingsandwichmed gratinert tomat-ostesaus og pesto. Kyllingwraps med crispy honningristede mandler, søte tranebær, knasende salat, rødløk, alfalfaspirer og en supersaftig kylling som er toppet med hvitløksdressing smaker utrolig digg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.