Kyllingkjøttboller med kremet tomatsaus
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Ingredienser til tomatsausen
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 løk 1 1/2 ss tomatpuré
  • 3 hvitløksfedd salt og pepper
  • 40 g kremfløte
  • revet mozzarella (kan sløyfes)
  • Ingredienser til kjøttboller
  • 1 pk kyllingkjøttdeig
  • 1/2 løk, revet
  • 1 ts persille
  • 1 ts basilikum
  • 2 hvitløksfedd salt og pepper
  • 1 egg
  • Fremgangsmåte til sausen
  • Ha hermetiske tomater i en blender, miks til du har en nesten klumpfri saus.
  • Stek løken og hvitløken i en stekepanne med litt olje.
  • Bland den klumpfrie sausen og tomatpuré sammen med løken.
  • La den småkoke i ca 10-15 minutter Bland kremfløten inn i tomatsausen.
  • Smak til med salt og pepper.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.