Denne oppskriften fikk jeg av en kollega tidligere i år. Den var en suksess fra første servering. Da vi besøkte familien i Danmark i sommer, serverte vi retten
400 g karbonadedeig 2 stk gulrot 3 stilk stilkselleri1 pakke minimais 2 dl vann ¼ dl østerssaus 2 ss revet frisk ingefær 2 båt hvitløk 2 ss hakket frisk koriander Stek kjøttdeigen raskt i varm panne i litt olje til den smuldrer seg
Når det nettopp har vært påske, ungene er hjemme fra skole og barnehage, mannen jobber så jeg er alene med 3 unger, frister det ikke så veldig å dra med seg alle tre på butikken og handle
På tide å få noen flere oppskrifter inn i bloggen. Etter travle tider og mørke kvelder, har jeg latt meg inspirere til å prøve ut noen nye og rimelige middager
Å trille og steke kjøttboller er noe av det kjedeligste jeg vet, derfor har jeg begynt å steke de i stekeovnen og det går helt utmerket, du kan steke de i langpannen med litt smør eller olje i bunnen eller på bakepapir som jeg har gjort her
Til 2-3 porsjoner trenger du. 1/2 rødløk1 hvitløksfedd1/4 paprika2 gulrøtterLitt purreløkValgfrie fryste grønnsaker (For eksempel wokblanding, lapskausblanding etc)3-4 ss soyasaus1 pakke nudlerBuljongterning (eller krydderpose fra nudelpakke)Evnt litt krydder (Salt, pepper, oregano) Ca 4 dl vann (kommer ann på mengden grønnsaker2 ss ketchup (
Dette er bare helt genialt. Jeg har alltid spist frityrstekte vårruller, men så tenkte Stine den sunne tanken at vi kunne lage vårruller stekt i ovnen, UTEN fett