Selv om ferietiden for de fleste er slutt, kan det være greit å ha noe til kaffen på lur. Er du glad i kokos er dette her en virkelig godbit, lett å lage er den også og det som ikke spises opp med en gang kan godt puttes i frysen til senere bruk
Favorittkaka hennes er ostekake, og planen var egentlig å lage varianten eg har lagt ut før HER, som er blitt en ostekake-suksess for mange, mange av mine lesere
En deilig og "saftig" smørbrødkake. Til 8-10 personer. Stekeovn 200 grader i ca. 30 minutter. "Kakebunn"10-12 dl hvetemel (kan erstatte litt av det med grovt mel)1 ts salt1 pk gjær4 ss smeltet smør4 dl lunkent vann---Kakefyllca
LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HEREEnglish version along with NorwegianNorsk. (English below) Oi-oi-oi. Nå er det ALTFOR lenge siden jeg har delt en ny oppskrift med dere
Det er Torsdag, sol og eg har tatt tidlig helg. Stort bedre kan det ikkje bli. ) . Idag er det på tide med denne sukkerfrie sjokoladekaka som blei laga for sikkert en måned siden
LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HEREEnglish version along with NorwegianNorsk. (English below)Jeg blir så glad når jeg finner oppskrifter som går ned i boka som DEN skal jeg fortsette med
På søndag er det morsdag og den 14. februar er det jo også valebtines dag. Det er stadig flere, spesiellt blant de unge, som har begynt med den dagen som tradisjon
Smørbrødkake er en finere utgave av smørbrød, morsom å lage, flott å servere, saftig og god å spise. Dessuten blir den aller best hvis man fyller den dagen før den skal spises, så er det bare det utvendige igjen til neste dag
Rett og slett ei nyyydeli ostekake. ) Botnen. 3 eggekvitar100 gram mandlar50 gram tagatesse1/2 ts bakepulver1 ss smør - smeltaMal mandlane, piske so eggekvitane stive
150 g sukker150 g smør150 g hvetemel1 ts bakepulver5 eggeplommer4 ss melk1 pakke romkrem eller vaniljekrem5 eggehviter200 g sukkerskivede mandlerRør smør og sukker lett og luftig
Første gang jeg hørte om denne kaken var i "Påskelabyrinten" med han "Viggo", jeg fant ut at denne kaken måtte jeg prøve, og det viste seg at oppskriften var lett å finne både på nettet og i kokebøker
Dette er kun mine egne erfaringer. Jeg har samlet en del tips angående glutenfri bakst. Har noen tantebarn med cøliaki så jeg har laget en god del glutenfrie kaker, brød og annet
LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HEREEnglish version along with NorwegianNorsk. (English below) Her har du en nydelig, myk og saftig sjokoladekake med deilig nøttesmak, takket være masse Nutella i deigen og malte hasselnøtter istedenfor mel
Den er en fryd å kunne dele denne med mine fantastiske lesere. Jeg bare elsker denne kaken og den er så lett å bake - og hjertelig takk til alle dere som likte den på facebook og instagram
NETTBAKEREN - ....bloggen for alle med bakedilla..