Fortsett å bruke litt mel om nødvendig, så løfter du forsiktig bunnene over på et bakepapir, da kan du flytte dem lett med en pizzaspade uten at det klistrer
Her kommer oppskrift på en kake som jeg laget igår da vi hadde julebesøk. Pass på at formen ikke er for liten da røren vil lett flyte over når den stekes
Den er kjempegod med bare smør på, men et par brunostskiver på er heller ikke å forakte. Hvelv deigen ned på bakepapir i en eller to kaker og form dem litt med en slikkepott
Vær obs på at den dobbeltpenslede skorpen utrolig fort blir brun, og veien fra brun til brent er. "Gjærbakst på alle bord", utgitt av Gyldendal og NKL prøvekjøkken
) og godt med smør på er helt himmelsk godt. Jeg forspiste meg på dette for to dager siden. Kna deigen og del i tre emner som formes til julebrød og legges på stekebrett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.