For dilloljen, kutter du løst opp dillen, legg i en blender, kjør rasktmed olje og la stå. Skreien, legger du i vakuumpose med litt olje, litt sitron, salt og pepper
Middagen i dag var grådig enkel, og kunne gått raskere hadde det ikke vært for at jeg absolutt hadde bestemt meg for at jeg ville teste ut min nye ISI Whip, eller espuma flaske, eller kremsprøyte eller kall det hva du vil, fin fin er den uansett
Stek disse i en panne med alt smører til de blir godt stekt og har fin farge. Indrefilet kan jo være ganske så kjedelige greier egentlig, så man trenger å gjøre noe ekstra med en så dyr råvare
Hvorfor sender land som Brasil og Argentina så mye indrefileter til Norge. Jo, fordi fett lager smak, og indrefileten er fettfattig, blir den også smaksløs
Derfor bestemte jeg meg for å gi meg i kast med å gjenskape hovedretten til mine kjære – kyllingbryst sousvidemed byggkorn, asparges og grillet hjertesalat akkompagnert med en deilig, myk og syrlig saus basert på god kyllingkraft
Hvis du har liten tid og trener styrketrening passer det med en rask protein middag. Med rett tilbehør kan den derfor brukes både som etter-trenings måltid og vanlig middag
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
For å lage denne trenger du en spirali som lager spiraler av grønnsaker. Villkveite sousvidemed ponzusasu, persillerotpure, rødbeteterninger og syltet gulrotspiral
T-bone sousvidemed ertepure, blancherte gulrøtter, saltbakte tomater og rødvinssaus. Det var disse sammen med noen flotte kamskjell og et godt stykke chorizo pølse fra Mallorca som spilte hovedrollene i dagens søndagsmeny
Start med å vakumere kjøttet med litt salt og pepper, samt noen kvaster krydder. Start nå med sausen. Det ble noen komponenter til slutt, men jeg fikk også brukt opp en del
Utrolig spennende å sette seg mer inn i matlaging på nøyaktige temperaturer ogsousvide koking. De to siste dagene har jeg og mitt kokketeam hatt gleden av å lage mat sammen med Petter Beyer
Ta fiskestykkene forsiktig ut av formen og legg på tallerkener sammen medgrønnsakerog poteter. Stekte, strimlede grønnsaker, mengder av de ulike sortene bestemmer du selv
Du begynner medlammebogen. Vakumer kjøttet sammen med et par spiseskjeer god olivenolje. Idag skulle en saftig lammebog av dielam spille hovedrollen og valg av tilbehør falt på en grateng av rotgrønnsaker, pærechutney og akkompagnert av en syndig rødvinssaus
Nå er alt klart og du kan ta ut laksen fra sousvide maskinen og skjære den opp i fine biter, salte fiskebitene litt om det er behov og dandere med alle elementene på tallerken
Okseribbe sousvidemed potetstappe, ovnsbakte rotgrønnsakerog squash med en fyldig rødvinssaus. Du vet en sånn hvor disken bugner av fantastiske kjøttstykker og hvor gjengen bak disken jobber med deling og foredling av det de har
Dette var en raskog enkel tilberedning med enkle smaker som fremhever kamskjellet. Dette er første forsøk noensinne på kamskjell sousvide, så det gjorde også forventningene deretter
Fres videre i et par minutter. Lag poteter oggrønnsaker som du lyster. grønnsaker. Her kommer oppskrift på skrei i dashimed paprikasaus, mandelpoteter og noe grønt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.