Denne blei rett og slett fantastisk god, tilbakemeldinganefra gjestane var også heilt topp. Paien kan serveres rett fra ovnen, den er veldig god når den er varm/lun
Dennesmuldrepaien er min favoritt når det gjelder desserter med rabarbra. Når jeg lager retter med rabarbra bruker jeg alltid jordbær sammen med den, jeg synes det smaker mye bedre da
(Se HER for oppskrift på Smuldrepai med Bær)TIPSHvis du ikke har tilgang på frisk rabarbra eller ikke har forvellet og fryst densiden våren og får lyst på denne midtvinters går det fint an an a lage paien med rabarbra på boks, bare hell av laken English
og selvfølgelig ekte vaniljeis til. Den ble ekstra syrlig med et par eplebiter i. Del opp rabarbra og epler i tynne skiver/terninger og bland med vann og potetmel i en bolle
salat til. Hvis du vil unne deg en skikkelig god middag i helgen så anbefaler jeg denne. Deretter steker du kyllingen på samme måte og tilsetter også pepper og salt
Bildet er lånt fra lilliansmatblogg. Husk å sett på ovnen før du begynner å lage smuldrepai, for du er sannsynligvis ferdig å tilberedesmuldrepaien før ovnen er varm
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.