. 12-15 minutt
Lat opp døren, slipp ut en del varme og la kjeksene deretter stå i ettervarmen i 30 minutter Da sikrer du deg sprø havrekjeks. Oppbevar i kakeboks eller glass i romtemperatur. ♥ YOGHURTNØTTER
50 g
naturell
35 g
sukker
35 g
naturell philadelphia 2-3 ts sukrinmelis♦ Smelt sukkerfri sjokolade over kokande vannbad. Veg opp cocosa / kokosfett som du smelter i f.eks mikroen når sjokoladen er klar. Rør desse godt sammen før du tilsetter philadelphia og sukrinmelis, og rører til en jevn, kvit masse. ♦ Vend deretter inn nøttene så dei får en kvit hinne rundt seg. Bruk ei teskei til å ta opp ei og ei nøtt / fleire samla, hjelp til litt med teskeia sånn at nøttene er dekka med den kvite massen. Plasser på et bakepapir og la dei avkjøle seg i kjøleskap gjerne natta over. Oppbevar nøttene i kjøleskapet til servering - dei holder seg eit par dager, men etterkvart vil då nøttene bli mjuke. Rist gjerne nøttene på varm, tørr panne først. Då får dei en enda bedre smak og blir ekstra crunchy.♥ VANILJEFUDGE
2 dl
vikingmelk
40 g
sukrin
12 g
smør
60 g
kokos
30-45 g
kokosmasse
10-15 g
sukrinmelis
5
stevia
2 dl
vikingmelk
40 g
sukrin gold
10 g
ekte smør, evt
2 dl
vikingmelk
30 g
sukrin gold
5 minutter
i frysaren før du heller i karamellsausen i tomrommet. La det vere igjen 1
**Klikk på bildene for å komme til oppskriftene**. Lavkarbo-vennlige pepperkaker basert på mandelmel. Oppskrift på kokoskuler, daddelbåter med mandelmasse og valnøtt- og banankonfekt
På utkikk etter en sunnere dessert idag. det MÅ ikkje vere sunt søtt. Bruk gjerne en visp og rør forsiktig på slutten for å få en jevn sjokolademousse uten klumper av kvittene
5kg ned runde 1 er i gang, runde 2 skal få mail av meg i dag og om det hele fortsetter å gå på skinner troooor jeg at jeg kan få til en ekstra gruppe i mai. Jeg skylder på at jeg har mottatt, lest og svart på over 3000 mail sist uke. Den holder seg i kjøleskapet i 5 dager, utgjør 4-5 frokoster og er like god i hånda på vei til jobb som i barnas matbokser. Sett ovnen på 175 grader varmluft. Deler du kaken i 8 biter vil jeg si at 2 biter er passe til frokost. #sukkerfri #glutenfri #kake #bakeutensukker #frokost #diamat #blodsukervennlig #bramat #bakeutensukker #barnemat #matpakketips #matpakker #utensukker 5kg ned runde 1 er i gang, runde 2 skal få mail av meg i dag og om det hele fortsetter å gå på skinner troooor jeg at jeg kan få til en ekstra gruppe i mai. 8 biter
Lunsj er for veldig mange ett viktig måltid, ettersom man gjerne er halvveis på skulen eller jobben, og trenger ett godt påfyll for å holde ut resten av dagen
På grunn av forkjølelsen har det blitt kun en dag med trening denne uka, viktig å la kroppen få ro og bli frisk igjen og så ta fatt på styrketreninga neste uke
Og det som ikke blir godkjent av Vilde og Daniel kommer faktisk ikke på bloggen. Jeg er veldig opptatt av at det skal være vanlig mat og smake som vanlig mat når det kommer på denne siden
Siden barna mine absolutt ikke spiser noe som ser ut som en grønnsak toppet jeg gratengen bare med brokkoli og blomkålbuketter på halve gratengen til meg om mannen min
Eg har tatt utgangspunkt i mi tidligere oppskrift på brownies, men med litt endringer og en ekstra dose sjokolade så blei det plutselig en heilt ny smaksopplevelse
Sunt og godt. La den ligge i marinaden 1 times tid Kutt potet i båter, brokkoli i biter og ha på en spisesje olje og litt krydder etter eget ønske. Putt alt i en ildfast form og sett i ovnen på 220 grader ca
I går kom de rosa makronene mine på lesernes VG på vg. Jeg vil også takke for alle koselige kommentarer her på bloggen og på facebooksiden til My Little Kitchen
Det er ingen tvil om at eg er inni en periode der eg har totalt dilla på denne grønnsaken (ja, søtpotet er en grønnsak, ikkje potet), og eg elsker å eksprimentere meg fram til ulike oppskrifter med søtpotet i fokus
Ha kokebannet og grønnsakene i en ildfast form og fordele pølsebitene på toppen. Barna vil ha pølser, mor vil ha noe sunt (gjerne salat) og far… Vel, far sliter mellom å ville være voksen og ville ha pølser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.