8 favorittoppskrifter på sunt julesnop!
lindastuhaug - lidenskap for sunn mat
lindastuhaug - lidenskap for sunn mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 5 1 vurderinger

Ingredienser

  • 60-70 g sukker
  • 35 g sukker
  • 50 g philadelphiaost
  • 3-4 ts sukrinmelis
  • 4-5 dråper stevia
  • 3 dl havregryn
  • 1 dl
  • 30 g smelta smør
  • 1 ss sukrin
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ss
  • En klype salt
  • . 12-15 minutt Lat opp døren, slipp ut en del varme og la kjeksene deretter stå i ettervarmen i 30 minutter Da sikrer du deg sprø havrekjeks. Oppbevar i kakeboks eller glass i romtemperatur. ♥ YOGHURTNØTTER
  • 50 g naturell
  • 35 g sukker
  • 35 g naturell philadelphia 2-3 ts sukrinmelis♦ Smelt sukkerfri sjokolade over kokande vannbad. Veg opp cocosa / kokosfett som du smelter i f.eks mikroen når sjokoladen er klar. Rør desse godt sammen før du tilsetter philadelphia og sukrinmelis, og rører til en jevn, kvit masse. ♦ Vend deretter inn nøttene så dei får en kvit hinne rundt seg. Bruk ei teskei til å ta opp ei og ei nøtt / fleire samla, hjelp til litt med teskeia sånn at nøttene er dekka med den kvite massen. Plasser på et bakepapir og la dei avkjøle seg i kjøleskap gjerne natta over. Oppbevar nøttene i kjøleskapet til servering - dei holder seg eit par dager, men etterkvart vil då nøttene bli mjuke. Rist gjerne nøttene på varm, tørr panne først. Då får dei en enda bedre smak og blir ekstra crunchy.♥ VANILJEFUDGE
  • 2 dl vikingmelk
  • 40 g sukrin
  • 12 g smør
  • 60 g kokos
  • 30-45 g kokosmasse
  • 10-15 g sukrinmelis
  • 5 stevia
  • 2 dl vikingmelk
  • 40 g sukrin gold
  • 10 g ekte smør, evt
  • 2 dl vikingmelk
  • 30 g sukrin gold
  • 5 minutter i frysaren før du heller i karamellsausen i tomrommet. La det vere igjen 1
  • 2 dl vikingmelk
  • 40 g sukrin gold
  • 12 g meierismør
  • 1/2 ts salt
  • 1 ts
  • 10 dråper anis

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.