Norsk klippfisk er en berømt eksportvare, hvert år skipes det ut utallige tonn medklippfisk av ulik kvalitet og mye av klippfisken havner i fiskedisker i Portugal, Spania og Sør Amerika
Som tilbehør har jeg valgt en syrlig saus laget på hvitvin, babygulrøtter, asparges og steke potetskiver, men her er det valgfritt med både poteter oggrønnsaker, kokte poteter, brokkoli, gulrotstaver eller bønner smaker også fortreffelig til torsk
Legg baconskivene i ovnen (sammen med søtpotene) til de får farge og er sprøe. Jeg har valgt og gjøre dette i ovnen, men det kan saktens lages over grillen med aluminiumsfolie (forvent litt lenger tid)
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Legg to baconskiver rundt kyllingen og legg på en stekeplate
Glimrende med bakt fennikel, søtlig og lett basisk på smak, legg til krydret sødme fra selleriroten i chips-fasong lett dandert på toppen av retten, og aromatisk syre fra bakte cherrytomater
Brettet skal stå midt i ovnen og det fungerer best med varmluft. Tomater tørket på denne måten holder seg lenge i en liten glassbolle dekket med plastfolie i kjøleskapet
Tilsett de frosne grønne ertene i kasserollen, og la de få et oppkok sammen med de andre grønnsakene før du kjører det helt glatt i en blender eller bruk stavmiksser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.