Nok en nydelig oppskrift på kjedelige sommerkoteletter. 2 sommerkoteletter. FacebookPrintMoreGoogleTwitterTumblrRedditLinkedInSkypePinterestEmail 2 sommerkoteletter
Sommerkotelett med godt tilbehørSommerkotelett. pr persson1-2 koteletter1/2 avokado1-2 ss olivenolje1 reddik3 blader med salat eller nykål1 ts Chia frø(les her)1/2 vårløksalt/pepperLett kok salat/kålen
Verken vanlige koteletter eller sommerkoteletter er det som brukes mest her i huset. Når det gjelder sommerkoteletter så synes jeg det er noe sommerlig ved det, jeg forbinder det med grilling selv om vi aldri har grillet det
Honningfylte sommerkoteletter bakt i BBQ saus er en munnfull å si, men er ikke så vanskelig å lage. Men når en fyller sommerkoteletter med honning, og så baker de i BBQ saus, så får en 2 lag med smaker. 2 sommerkoteletter. FacebookPrintMoreGoogleTwitterTumblrRedditLinkedInSkypePinterestEmail 2 sommerkoteletter
Det er så mange krydder som kan brukes på sommerkoteletter. Jeg har spist mye sommerkoteletter i år, og har “tweaket” litt på krydderblandingene og sausene hele tiden
1 stor sommerkotelett uten bein1 liten boks champinjong 1/4 squash i skiver4 små tomater(perle)litt fenikkelbladerSalt/pepper**Stek koteletten og del den i biter
Panerte sommerkoteletter er en kjempegod måte å variere en av sommerens bestselgere. Personlig er jeg ganske lei sommerkoteletter som kun stekes uten noe ekstra
4 sommerkotelettersmør---8 kokte, skrelte, avkjølte middelsstore poteter i båter1 rødløk i båter2 paprika, ulik farge, i strimler 1 cm brede1/2 squash delt på langs og i skiver 1 cm tykke4 tomater i båter---Marinade. 4 sommerkotelettersmør---8 kokte, skrelte, avkjølte middelsstore poteter i båter
Nå er det ofte billige sommerkoteletter å få - selv kjøpte jeg flere pakker til kr 28,- per kilo hos Rema 1000. 1 kg sommerkoteletter - dvs 4 store koteletter. 1 kg sommerkoteletter - dvs 4 store koteletter
I dag var nok en dag med null middagsplaner, og fryser og kjøleskap halvfulle av hverdagslige ting. PoteterGulrotLøkHvitløkRødløkTomater på boksKyllingfondSvinekoteletterChorizopølse Krydder (mengder av det, men det er en annen sak) blandet sammen tomatene, krydder (spisskumen, hvitløk, chilli, basilikum, oregano og pepper), kyllingfond og vann i en stor ildfast form før jeg hadde oppi kotelettene og skiver av chorizo (fås kjøpt gluten- og melkefri i Sverige, bla
Sommerkoteletter og salat på menyen. Må si jeg ikke er noen stor fan av laks lenger. Var det da jeg gikk hjemme i permisjon nesten 2 år, mens når jeg begynte på jobb igjen - reagerte jeg på lukten
Honningfylte sommerkoteletter bakt i BBQ sausRødvinsmarinert biffstrimlerDel på. Det fine med røkt/kokt juleskinke, er at det bytter navn til påskeskinke ut på nyåret
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.