1 stk
spegris, eventuelt to ribbesider på tilsammen 5-6 kilo Ja, 5-6 kilo... dette er mat som metter mer enn en familie på fire. Eller så går det fint i fryseren eller som pålegg i dagene etterpå...
2 stk
svineindrefilet
3 løk
1/2 purreløk eller 2-3 vårløk
1
hvitløk
1 potte
basilikum
3-4 stenger
stangselleri
1 ss
fennikelfrø
1-2 ts
malt nellik
salt
pepper
smør til steking
70 graders
kjernetemperatur, så øker du igjen temperaturen til 225 og varmluft for å "freshe" opp svoren på utsiden - den blir faktisk sprø selv om den ikke er rutet!
Kanskje skuldast det ein overdriven prestasjonsangst, etter å ha studert tallause italienske kokkar snitte opp og brette ut ribba, fylle den med urter og godsaker og rulle og sy den i hop med kirurgisk presisjon, slik berre ein flink slaktar kan
Oppskriften er fra den Italienske mesterkokken Gennaro Contaldo. Til 3-4 tynne italienske pizzaer trenger du. Stek på nederste rille på 220 grader i ca 6-8 minutt til skorpen er sprø og har gyllen farge. Related 3-4 tynne italienske pizzaer trenger du
Her er gode flere oppskrifter til en italiensk helaften, - friskt og variert. 2-3 ss olivenolje. 1-2 ts tørket rosmarin. Stek potetene i ovnen i 20-30 min. 400 g mørt okse- eller kalvekjøtt i løvtynne skiver. 30 g valnøtt- eller pinjekjerner. 2-3 ss olivenolje. 1-2 ts tørket rosmarin. 400 g mørt okse- eller kalvekjøtt i løvtynne skiver. 30 g valnøtt- eller pinjekjerner
Vi hadde en lang diskusjon med vår vinleverandør om italienske hvite viner egentlig holder mål i forhold til tysk riesling og fransk chablis og puilly-fumés
FacebookTwitterGoogleE-postSkriv utTumblrRedditPinterestLinkedInPocketLik dette. I dag får du oppskrift på ein meir avansert italiensk variant av potetmos, med urter, parmesan, kvitlauk og olivenolje
Da kan man bruke en spesialpose til formålet, eller et te-egg eller andre løsninger. Italiensk suppe med en rik kjøttkraft med tomatpure, deilige grønnsaker og noen reale smaksbomber i kjøttbolleform
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.