GULROT og INGEFÆR SUPPE med FOUGASSE
BAKERINNENS BETROELSER
BAKERINNENS BETROELSER
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Suppe
  • 4 porsjoner
  • 5 gulrøtter skrelt og skåret i terninger
  • 1 fedd hvitløk revet
  • 1/2 ss revet ingefær
  • 1 stk. sjalottløk hakket
  • 1/2 ts spisskummin
  • 1 ts korianderfrø
  • 1 knivspiss cayennepepper
  • 5 dl kyllingkraft/buljong
  • 2 dl fløte
  • olivenolje
  • salt
  • litt vann
  • FOUGASSE
  • 25 g fersk gjær
  • 3 dl lunket vann
  • 1 dl olivenolje
  • 5 kvister fersk rosmarin eller 1 ss tørket
  • 5 kvister fersk timian eller 1 ss tørket
  • 1 ts maldon salt
  • 1/2 durumhvete
  • 8 dl hvetemel
  • 1 dl sorte oliven

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.