Safranboller med kanel og kardemomme
Cloudberry Cooking
Cloudberry Cooking
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 dl melk
  • 1 dl kremfløte
  • 1 gram safran
  • 50 g gjær
  • 1/2 ts salt
  • 2 dl sukker
  • 250 g kesam
  • 100 g romtemperert smør
  • 15 dl hvetemel
  • Fyll
  • 200 g romtemperert smør
  • 1 dl sukker
  • 1 ss malt kanel
  • 1/2 ss kardemommekjerner eller malt kardemomme
  • Pensling
  • 1 egg 1 knivsodd salt
  • 1/2 dl lys sirup
  • 2-4 ss vann
  • Strø
  • 1 ss kardemommekjerner eller malt kardemomme
  • 1/2 dl sukker

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.