Jeg har vært fan av å bruke frukt i middager i ganske mange år nå, og det startet veldig tidlig i barndommen med en far som eksperimenterte så mye med lørdagstacoen at han fortsatt blir mobbet for det den dag i dag
Det var en av dere som etterspurte noe raskt og lettvint man kan lage mens man sliter over bøkene som student, og tankene begynner å drifte til husarbeid og andre trivielle ting som plutselig frister mer – for ikke å snakke om mat
Karbonadedeig stekt med hvitløk, gurkemeie, paprikapulver, spisskummin, salt, pepper og kanel. Pasta penne kokt som anvist og rørt med grønn pesto, jeg bruker disse
Da jeg begynte å lage sjokoladekrem av kokosmelk i fjor var det mange som ble inspirert, og det er ekstra hyggelig når man kan gi noen tips til de med allergier blant annet
Hei og god søndag. Søndag er en bakedag for mange, så derfor har jeg hentet frem en deilig browniesoppskrift med saftig konsistens og smaken av mørk sjokolade
Det har blitt en av favorittjakkene mine i dette ustabile været, jeg hadde den også med til London og kunne dermed bytte på begge jakkene – for det er nemlig 2 jakker i én
Endelig fredag. All trening innendørs ble erstattet av en lengre tur etter jobb sammen med mamma, der vi møtte både huggorm, illsint veps og en provoserende syklist