Masse frø, havregryn og kulturmelk er med på å gjøre disse ekstra saftige. Det kommer besøk til helga, og da ville jeg diske opp med mine klassiske frokostbrød
Müslimuffins med deilig smak av nøtter, frukt ,frø og kjerner. Etter en sommer med grillmat, is og litt mer kosevin enn jeg vanligvis drikker, har jeg behov for noe som smaker godt, er enkelt å lage og som også er godt for kroppen
Med denne grove paibunnen kan du unne deg favorittpaien både til hverdags og fest. Så tar du ut paibunnen og fyller paien med de lekreste pai-ingredienser du kan tenke deg
Fordel på de forskjellige bolleneDryss på med mais, ananas, ost, oregano, Timian, pepper. Jeg kom frem til at jeg skulle bake meg grove, sunne og saftige pizzaboller
Dekk til med plast og la deigen heve i en time. 1/2 pk tørrgjær (eller 25 g gjær)3 dl vann, lunket3 ss olje1/2 ts salt1 ts sirup2 ss yoghurt naturell15 g gresskarkjerner20 g solsikkekjerner20 g valnøtter, hakket45 g hvetemel100 g sammalt hvete grov60 g sammalt spelt20 g havregrynRør ut gjæren ut i vann, og tilsett olje, salt, sirup og yoghurt. 100 g sammalt hvete grov
4 ss smør5 dl vann50 g gjær1,1 liter hvetemel (ikke ha i alt på en gang)3 dl grov sammalt hvete2 ts salt20 min heving, bak ut, 20 min etterheving, stek i 20 min på 180 grader. 3 dl grov sammalt hvete
Her har jeg lagd den veldig enkel og raskt med vaniljekrem, dekket med melkesjokoladekrem. ) Denne sjokoladekaken er så god og saftig, og kommer nok fort til å bli en av dine favoritter også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.