Denne oppskriften har jeg hatt i en gammel kokebok i mange år, men det var først ved juletider i fjor at jeg fant ut at jeg skulle bake den for første gang
Varm stekeovn til 170 grader. Dekk en langpanne 20x30 cm med bakepapir. Smelt smør. Pisk eggedosis ev egg og kokosblomstsukker, bland deretter inn resten av ingrediensene, MEN kun 50 g grovhakket sjokolade
Var altså på Skafferiet for noen dager siden og smakte en fantastisk kake de kalte for påskekake. ) De serverer den altså kun i påsken etter hva jeg forstod der, så nå er det for sent å reise dit å spise den i år (men anbefaler, åhåååja)
Hei og god påskeaften-lørdag. Før påske skrev jeg en artikkel om "sunn påskegodt" for de som ønsker litt variasjon til det tradisjonelle smågodtet, påskemarsipan og påskesjokolade
– Å spise tre sjokoladeruter er ikke usunt. Hei alle. Det er juletider, julebord, avslutninger, godt på jobben, godt hjemme og godt når man er på besøk
Bland sjokoladeruter og kaffeblandingen i melken og gi et raskt oppkok mens du visper. Kaffe er godt og sjokolade er godt, men sammen er det kjempegodt
Da var vi altså på et nytt rundtall, kanskje det siste også. Inn i uke 30 for femte gang. Jeg har vel skrevet det på alle ukesoppdateringer jeg har skrevet, men jeg henger virkelig ikke med
Chocolate Mug Cake
20. 07. 2018 kl. 14. 16
-. Dette må være den beste sommeren på 100 år. Jaffal den VARMESTE. Kan vel også se det på bloggen at det ikke har blitt så mange innlegg
Mal nøtter og sjokoladeruter litt grovt i en matprosessor. 1. 2. Ha i melis og egg og bland alt sammen. 3. Hell røren i en bakepapirkledd langpanne og stek på midterste rille i stekovnen ved 175 C i ca 20 minutter
Mal nøtter og sjokoladeruter litt grovt i en foodprocessor eller blender. Bunnen. 200 g valnøttkjerner ( jeg hadde en blanding av valnøtter, pekannøtter, paranøtter og litt peanøtter, det jeg hadde i skapet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.