Bruk en gryte med stor grunnflate, det er fint å ha litt plass å karamellisere mandlene på. Brentemandler skikkelig julesnadder og kan også bli fine julegaver
Du kan smakssette marsipanen med mye forskjellig og variere i det uendelige. Trykk nøtteblandingen godt ned i en form eller boks på størrelse med en stor matboks, kledd med matpapir
Brentemandler er en av de tingene jeg ikke klarer å slutte å spise. Hvis det blir noen store klumper med nøtter må du brekke dem fra hverandre og spre det utover
Her er min versjon av brentemandler, tilsatt havsalt ogkanel. GoogleFacebookPinterestTwitterSkriv utE-post For en porsjon salte brentemandler brukte jeg
Pass på at mandlene har ei god hinne med blandinga rundt seg. #sukkerfri #brentemandler #utensukker #utengluten #sukkerfribrentemandler #lindastuhaug #mat #oppskrift #sunnmat #suntsøtt #sunnmatblogg #matinspirasjon #sukrin #xlife #funksjonellmat
Hell mandlene i en teflonpanne sammen med kokossukkeret, kanelenog vannet. Jeg rotet litt rundt på nettet og fant opptil flere oppskrifter på brentemandlerog bestemte meg for å ta utgangspunkt i noen av disse, men med mine egne modifikasjoner, noe som gjør mine til et mye sunnere alternativ
I Norge forbinder vi som regel Brentemandlermed Jula, den deilige lukten som sprer seg i den julepynta bygata der de står å lager og selger ferskbrentemandler
Hallo i luken, det er snart jul og jeg tenker alle har det like travelt som meg. Veldig mange synes det er vanskelig å lage brentemandler, det er egentlig veldig enkelt så de som ikke får det til må gjerne spørre
I Norge forbinder vi som regel Brentemandlermed Jula, den deilige lukten som sprer seg i den julepynta bygata der de står å lager og selger ferskbrentemandler
Jeg lagde brentemandler på søndag, og gav bort et glass med julegodtet i. Tilsett mandlene og røre godt med en sleiv til alle mandlene er dekket av massen, som blir kornete og tørr
Legg mandlene utover en langpanne/stekebrett kledd med bakepapir. litt kanelog evt. Jeg så at Linda Stuhaug hadde lagt ut en oppskrift på sukkerfrie brentemandler på bloggen sin, og fikk lyst til å prøve den
Kok til væsken er redusert og du står igjen medmandler i en tjukk sirup. Ta brettet utav ovnen, og la mandlene avkjøle seg før du knekker dem fra hverandre og har det over i et glass/boks med lokk
Denne gangen er det mandler som har fått seg en omgang med hooningen. Dette er skremmende godt, så lag like gjerne en dobbel porsjon med en gang sier jeg bare
Sukkerfri brentemandlerog kjerner medkanelsmak er utrolig godt. Smaker en deilig kombinasjon av søtlig kanelmed litt mild sitron- knallgodt for smaksløkene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.