Kvier du deg til å tilberede en hel kylling er det forståelig, det gjorde jeg også første gang, men egentlig er det ikke vanskelig i det hele tatt, det er bare å sette igang
Helstektkyllingmed hvitløk og sitron er en av mine favoritter. Også bør en smøre inn kyllingenmed noe fett eller olje for at den ikke skal bli for tørr
Helstektkylling er et skikkelig barndomsminne for min del. Men med noen av bestemor sine triks og mine egne favorittkryddere tar det kun en time å lage en deilig, saftig kylling, med sprøtt skinn og deilig tilbehør
Her kan du også bruke kyllingfileter for et sunnere alternativ. Følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Pensle krydderrøre på kyllingenmed en stor kakepensel, pensle godt over hele kyllingen, legg over sitronskiver og timiankvister, sett kyllingen i stekeovnen på ca
Lag marinaden, legg kyllingenmed skinnsiden opp i en smurt ildfast form og hell marinaden over. Når kjøttet har ligget i marinaden lenge nok, ha salt og pepper på kyllingen på under- og oversiden
Kylling stekt i ovn er perfekt hverdagsmat og gjort riktig, ett saftig resultat med sprøtt skinn. og jeg fortrekker oftest å bruke sitron i selve stekingen av kyllingen
Stek kyllingfilet raskt i en varm panne med smør på begge sider, krydre dem med salt og pepper. Bland sammen fløte og ravigottesaus og hell det over kyllingen
Årets lammelår er omhyggelig tilberedt, helstektog fortært. Server lammeskiver med potetgrateng, asparges, ovnsbakte poteter, confit tomater og rødvinssaus
Kle kyllingenmed hvitløksbåter og rosmarin og gni den inn med en deilig marinade av honning, sitron og smør, og stek sammen med hele persillerøtter, poteter, hvitløk og sitron
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.