Endelig sommervær. Balkongen er vasket og plantene plantet, så i dag ble det grillings. Å lage glutenfri middag er ganske så enkelt, bare man tenker seg litt om er mulighetene mange
I går hadde vi denne supergode kyllingsuppa til middag. Jeg ble servert den for noen uker tilbake hos en god barndomsvenninne når vi hadde venninnetreff
Denne oppskriften er inspirert av Lena Beatrice sin "Jeg mikset meg en sennepspanne". I tillegg gjorde jeg et lite dykk i kjøleskapet og her er resultatet
Dette er ei gryte vi har spist mye av de siste årene. Vi spiste dette første gang som raclette hos svigerbroren min, og har siden laget i litt større kvanta selv=)
Det er kanskje fleire der ute som pleier å kjøpe Toros Bali kyllinggryte. Eg skal no prøve å vise at du kan lage ei like god kyllinggryte fra botnen av og like raskt om ikkje raskare
Denne oppskriften fant jeg i Aftenposten forleden dag. Jeg hadde dessverre ikke hel kylling i fryseren så valget falt på kun kyllingfilet, men det fungerte like bra
Søndag hjemme hos oss er det alltid litt ekstra stas ved middagsmåltidet. Jeg bruker hviledagen på å lage noe ekstra godt, og i går ble det helstekt kylling som var fylt med urter og andre gode aromater
En nydelig middagsrett som er ganske rask å lage som kan serveres til hverdag som til fest. Jeg fant oppskriften inne på trines mektige matblogg, men har gjort noen endringer selv
Alle ingrediensene man trenger til denne kaken finner du på Økosjokolade. Her kommer min oppskrift på rå brownies som kommer ut i Økosjokolades nye oppskriftshefte denne uken