Som saus har jeg kun kokt ut formen som kjøttet har stekt i og silt kraften og kun varmet det opp. Helstekt ytrefilet av svin er en fantastisk fin råvare
Serveres med kokt ris og en lime båt. Har du dårlig tid på morgenkvisten, skjærer du opp kjøtt og grønnsaker kvelden før, oppbevarer ingrediensene adskilt i plast i kjøleskapet og 'kaster' det i gryta for du forsvinner ut døra
Server svinemedaljongene med soppsausen, ovnsbakte poteter, kokt brokkoli og tomater. 600 g ytrefilet av svin. Legg svinemedaljongene i sausen og la dem trekke i 5-10 minutter. 600 g ytrefilet av svin
En liten saus med bacon, sopp og eple kokt inn med både rød- og hvitvin, samt litt brunt sukker. Dagens middag ble ytrefilet av svin tilbredt Sous Vide, ovnsbakte rødbeter, stekt blomkål, stjernefrukt, norske reddiker og granateple
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
La gryta putre på svak varme under lokk i ca fem minutter mens risen blir ferdig kokt. Renskjær ytrefileten helt for fett og sener og del den i store terninger
Jeg bruker ytrefilet av svin, da jeg synes den er best siden jeg ikke er så glad i mye fett, men du kan fint bruke andre typer svinekjøtt også, smak og behag
Jeg bruker ytrefilet av svin som jeg banker flate med en kjøtthammer. Retten jeg har laget er svinerull fylt med pinjekjerner, bladpersille og fetaost i en deilig blodappelsinsaus med ferske aprikoser