Dersom du er som meg ligger det av en eller annen merkelig grunn alltid en svinefilet der. ca 600 g svinefilet. Svinet lot jeg først kose seg litt i en blanding av sennep, honning, rosmarin og timian i ca 1 time, deretter rett i sous vide på 60 grader i ca 1 time. Jeg liker mitt svin på 60 grader. ca 600 g svinefilet
Likevel, i enkelte sammenhenger lager jo jeg også saus med eddik og honning i, så jeg fikk en ide. Ytrefileten ble skåret i tynne skiver og fikk ligge å tempere seg
Teriyaki marinert ytrefilet av svin, med tomatsaus, nykål og gulerøtter. Riktignok ble ytrefileten tatt opp av fryseboksen på fredag, med tanke på en tradisjonell søndagsmiddag
Svinytrefilet, biffstykker, koteletter osv. 1-2 ss honning. 1-2 ss honning. Målet var å lage et litt røft og enkelt kosemåltid med mye smak og lite stress
Ha honningen på oversida av ytrefileten, fordel den godt ut over heile flata. Sjølv har eg meir sansen for ytrefileten (og endå meir svinenakken, men den treng verkeleg lang steiketid)
Indre- og ytrefilet av svin er magert og mørt kjøtt. Ha i honning og skru ned varmen. 300-400 g svinefilet i skiver ca. 1 ss honning. 300-400 g svinefilet i skiver ca. 1 ss honning
4 x 150 g ytrefilet av svin. 2 ss honning. 1. Smør biffene inn med olje, salt og pepper. Stek dem i 3-5 minutter å hver side på grill eller i stekepanne
Varm opp en stekepanne med honning og nykvernet pepper på medium varme til den begynner å boble. Legg svinekammen med fettsiden ned og stek til du får en fin stekeskorpe
Marinert svinefilet med wokede honningglaserte grønnsaker, kokos-/tomatsaus og potetmos. Stek alle grønnsakene samtidig i stor stekepanne i olje, rør inn honning før servering