Ytrefilet biff ovn kjernetemperatur oppskrifter

Helstekt mørbrad ♪♫ Servert med sesam poteter, sukkererter, cherrytomater & soppsaus !

Helstekt mørbrad ♪♫ Servert med sesam poteter, sukkererter, cherrytomater & soppsaus !

Den kan brukes til biff, men er ikke like mør som indre -og ytrefilet. Den er like mager, som ytrefileten og inneholder bare 2,3% fett. Ha kjøttet i en ildfast form, sett inn ett steketermometer og stek midt i ovn ved 175 °C i ca. 20 minutter eller til ønsket kjernetemperatur. Jeg tar den ut ved en kjernetemperatur på 62 °C -og lar kjøttet hvile i 15 minutter før den
Konjakk, forrett og hovedrett.

Konjakk, forrett og hovedrett.

ytrefilet per person. Stekes i ovn på 180 grader til de er gylden. Sett den i ovnen på 110 grader til kjernetemperatur på 58C. Ha over aluminiumsfolie på steikepanna og bak ferdig i ovn på 120 grader til løken er mør og gyllen. biff, gravlaks, KA, vin, Øl 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Konjakk i maten
Plankesteik med duchessepoteter.

Plankesteik med duchessepoteter.

Biff - indrefilet, ytrefilet, entrecôte eller mørbrad. To ting bør du ha tilgjengelig når du skal trå til med plankebiff
Helstekt svinefilet med soppsaus

Helstekt svinefilet med soppsaus

Sett stekeovnen på. og gjerne et steketermometer få den perfekte kjernetemperatur. du det i den tykkeste delen av kjøttet før du setter formen i ovnen

Biff med saus av Kraftkar-ost

Biff av ytrefilet med ovnsbakt sjalottløk, dampet brokkoli, kraftkarsaus og ovnsbakte båtpoteter. Brun den tempererte ytrefileten godt rundt om, salte og peppre den