Den kan brukes til biff, men er ikke like mør som indre -og ytrefilet. Den er like mager, som ytrefileten og inneholder bare 2,3% fett. Ha kjøttet i en ildfast form, sett inn ett steketermometer og stek midt i ovn ved 175 °C i ca. 20 minutter eller til ønsket kjernetemperatur. Jeg tar den ut ved en kjernetemperatur på 62 °C -og lar kjøttet hvile i 15 minutter før den
ytrefilet per person. Stekes i ovn på 180 grader til de er gylden. Sett den i ovnen på 110 grader til kjernetemperatur på 58C. Ha over aluminiumsfolie på steikepanna og bak ferdig i ovn på 120 grader til løken er mør og gyllen. biff, gravlaks, KA, vin, Øl 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Konjakk i maten
Biff av ytrefilet med ovnsbakt sjalottløk, dampet brokkoli, kraftkarsaus og ovnsbakte båtpoteter. Brun den tempererte ytrefileten godt rundt om, salte og peppre den