Ytrefilet av reinsdyr oppskrifter

Reinsdyr Ytrefilet Med Gratinerte Søtpoteter

Reinsdyr Ytrefilet Med Gratinerte Søtpoteter

Ytrefileten er mitt favorittstykkereinsdyr sammen med flatbiffen. Skjær tynne skiver av søtpoteten og legg lagvis i en liten posjonsform men litt salt og pepper mellom hver lag
Reinsdyr på tre måter

Reinsdyr på tre måter

Jeg pleier vanligvis å kjøpe ytrefiletav rein (smaker mer enn indrefilet og er akkurat like mør), men denne gangen kom jeg over flatbiff og valgte å teste det
Godt med hjemmelagde eddiker og oljer

Godt med hjemmelagde eddiker og oljer

Marinert ytrefiletavreinsdyr og hare. Her med nyplukkede marinerte sukkererter, ytrefilet. Tilbudet av oljer og eddiker i butikkene har aldri vært større enn idag, -med alle typer varianter i smak, lukt og utseende
Kremet reinsdyrgryte

Kremet reinsdyrgryte

Ta kjøttet ut av pannen og kok pannen ut med vann. 600 g ytrefiletavreinsdyr. Skjær fileten i passende stykker, og gni de inn med salt og pepper

Helstekt ytrefilet av reinsdyr

800 g ytrefiletav rein, evt elg eller hjort. Smak til sausen med salt og pepper før servering. Jordskokk kan erstattes med pastinakk eller like deler mandelpotet og
Viltsautè med ytrefilet av reinsdyr

Viltsautè med ytrefilet av reinsdyr

Stek biter av kjøttet på stekepannen. Disse skal tilsettes i sausen mot slutten av koketiden. ca 700 g ytrefiletavreinsdyr eller annet vilt. Nydelig godt ca 700 g ytrefiletavreinsdyr

Bidos

Brød eller flatbrød og kryddersmør smaker godt ved siden av. Reinsdyrfilèt. litt gressløk eller persille , pluss saft og finrevet skall av ½ sitron
Bondens marked på Grünerløkka

Bondens marked på Grünerløkka

annet deilig ytrefiletavreinsdyr og bacon fra Haugen Gardsmat (min favoritt) og geitemelkskonfekt fra Prestholt
Fredagsmiddag inspirert av Solvold.

Fredagsmiddag inspirert av Solvold.

Et nydelig stykke reinsdyrfilet. Det består av brasserie og tapasbar SMAK, selskaps og konferansestedet MIDTÅSEN(Reder Anders Jahres tidligere praktbolig), og gourmetrestauranten SOLVOLD