Ytrefilet av lam med piperade oppskrifter

Ytrefilèt av lam med piperade

Ytrefilèt av lam med piperade

Med spesialdesignet påskemotiv og ny årgang med tidenes beste kvalitet legger folkefavoritten Doppio Passo til rette for en vellykket påskefeiring – både som følge til påskelammet og som «kosevin» på hytteturen

Ytrefilet av lam med piperade

Smak til piperadenmed salt og pepper. Skjær kjøttet i biter eller skiver og servér medpiperade. 800 g ytrefiletavlam. 1 dl lammekraft eller buljong
Festmeny med lammeskank og Italiensk rødvin

Festmeny med lammeskank og Italiensk rødvin

Vinen kommer fra samme produsen som Doppio Passo, rødvinen jeg anbefalte til «Ytrefilèt avlammedpiperade», se innlegget HER, altså fra Puglia i Italia og er laget på den lokale druen Uva di Troia, som regnes som en av de beste i Puglia