Helstekt ytrefiletav svin er en fantastisk fin råvare. I dag har jeg laget en marinade som ytrefileten har fått steke i, og som tilbehør masse gode grønnsaker og små mandelpoteter
Her får du både grønnsaker og saus i en og samme oppskrift. Denne gang med piperade som er en fransk grønnsaksrett av paprika, ikke så ulikt den tradisjonelle rattatoille
Ytrefileten er mitt favorittstykke på reinsdyr sammen med flatbiffen. Skjær tynne skiver av søtpoteten og legg lagvis i en liten posjonsform men litt salt og pepper mellom hver lag
Dersom du er som meg ligger det av en eller annen merkelig grunn alltid en svinefilet der. Da det er klart kjøres de i panne til de får en fin stekeskorpe og lar hvile en liten stund
Stekes på sterk varme til de får en fin brunfarge, trenger bare noen få minutter. Herlig, mør, god og kortreist ytrefiletav hjort fra Løiten Hjorteoppdrett
Spedde på med en urtemarinert fårefilet fra det nye grillsortimentet fra Coop. Jeg hadde noe fantastisk ytrefiletav okse (type Angus) liggende, perfekt å slenge på grillen
Det er noe med smaken av soyasaus som kan være så sinnssykt vanedannende og sammen med frityrstekt biffkjøtt får du en nesten uimotståelig smakskombinasjon
Ved alt sammen og la det gjerne stå i kjøleskapet i en times tid slik at smakene får satt seg litt. Vi fyrte opp i vår lille webergrill på toppen av St Hanshaug parken
Den kan brukes til biff, men er ikke like mør som indre -og ytrefilet. Brun det godt på alle sider i en varm stekepanne, i en blanding av godt smør og olje
Lammeskank er noe av det beste jeg vet. Til lammeskankene serverte jeg nydelig ratatouille som du får oppskrift på HER, og potetmos som du får oppskrift på HER