Wok med søt chilisaus oppskrifter

Wok Fried Rice & Scampi

Wok Fried Rice & Scampi

Spises som den er eller sammen med soyasaus eller søtchilisaus. Denne woken er mild, uten for mye krimskrams, men den kan selvfølgelig oppgraderes med chili og hvitløk, som kan puttes i wokpannen likt med løken
Wok med svinekjøtt og scampi

Wok med svinekjøtt og scampi

Servert med hjemmelaget søtchilisaus. Soyasaussøtchilisaus (kan sløyfes). Wok er enkel middag,og marinerer du kjøttet litt på forhånd smaker det enda bedre
Wok med kylling

Wok med kylling

Smak til med teryakisaus og chilisaus. Rydding i fryseren kan gi små overraskelser innimellom, så dette her blir en såkaldt restewok
Wok med reker og chili

Wok med reker og chili

Smak til med soyasaus og chilisaus. Grønnsaksrestene sammen med reker, chili og litt av en wok-pose fra frysedisken i butikken, ble til en kjempegod wok servert med kokt ris

Wok med chili og banan

Bland i chilisaus og server med ris eller nudler. Stek svinekjøttet sammen med hakket ingefær i panne/wok
Wok

Wok

Kutt alle grønnsakene i passende biter, og ha i en varm wok eller stekepanne med litt smør eller olje

Vårruller

Server medsøtchilisaus og evt. Legg nudlene i en bolle med vann. søtchilisaus til servering. Brett inn sidene først, så papiret på undersiden og stram til med papiret på oversiden
Sprø laks

Sprø laks

Viss du vil og har det i hus, så kan du godt hakke opp litt kvitløk, litt ekstra chili og rive litt fersk ingefær og ha i woken saman med grønsakene
Grønnkål og brokkoliwok med smørstekt torsk

Grønnkål og brokkoliwok med smørstekt torsk

Vi bruker grønnkål i supper og gryter, i salater og i wok. I dag har grønnkålen fått selskap av brokkoli og litt grønnsaksrester og serveres sammen med torsk stekt på panne, men det er grønnkålen som har hovedrollen i dag
Kinesiske pitabrød

Kinesiske pitabrød

De skal stekes raskt i omganger i olje i en VARM stekepanne (som når du woker). Kan serveres med varme pitabrød (gjerne grove), søtchilisaus og litt salat
Asiatisk kyllingwok

Asiatisk kyllingwok

Denne varianten av Asiatisk kyllingwok er laget med forskjellige ingredienser som alle til sammen gir fantastiske smaker
Laks og grønnsaker i god saus.

Laks og grønnsaker i god saus.

Kutt opp grønnsakeneBruk en wok. Spe med en skvett vann, eller ha i hele begeret og mindre vann. Ha i soya og chilisaus
Svinewok med eple, fennikel og valnøtter

Svinewok med eple, fennikel og valnøtter

tilsett eplestrimler, ingefær, soyasaus, chilisaus og vann. Så godt og så enkelt - og så kjekt å spise med pinner, det er en god stund siden jeg har laget mat i wok

Favorittwok med kylling

Sett opp varmen og tilsett kyllingen sammen medchilisausen. Hell over chilisausen og bland godt. Denne woken er intet mindre enn knallgod, den vil jeg absolutt anbefale deg å prøve
Smaks-fyrverkeri

Smaks-fyrverkeri

Scampien (rå) freser jeg i wok. Når fargen kommer drysser jeg godt over med grovkornet Chilikrydder, og Gurkemeie