Idag ble det tynne kylling filet med thai wok, sursøtsausog ris. Uansett så er produktene fantastiske, ogmed slike hendige pakker med mat, så er maten laget i en fei, og det er passelig mengde til en familie
Varm olje i wok eller stekepanne. Rens kyllingen før skinn og ben, og skjær i passe store biter. Bland sammen ingrediensene til sausenog kok i en liten kjelefor seg selv
Kyllingmedwokede grønnsaker ogsursøtsaus. Den var slett ikke vrien å lage, tok like lang tid som å woke grønnsaker ogkylling, og smakte nesten som på Kinarestauranten på toppen av Nordlendingen i Harstad
Både min bedre halvdel og jeg er enige om at "kylling"bitene smaker skremmende likt ekte kyllingog kunne lurt og omvendt en hver skeptiker til veganmat
Varm oljen i en stekepanne eller wok over sterk varme. Serveres med ris, om du vil. Gjør sursøtsaus ved å vispe sammen ananasjuice, tomatketchup, malt eddik og potetmel
eks sukkererter, minimais, bambusskudd, brokoli, gulrøtter, paprika, eller det du liker)- Salt og pepper- Sursøtsaus (Valgfritt)- Soyasausog soyaolje (Valgfritt) Slik gjør du
Til hverdags pleier jeg å servere sausenmed ris, wokede grønnsaker og vanlig kylling, men om man vil gjøre litt mer ut av det, kan man også frityrsteke kyllingen