Skjær kyllingkjøttetog grønnsakene i strimlerRist cashewnøttene i en tørr panne - sett til sideKok ris etter anvisning på pakkenStek kyllingenoggrønnsaker på høy varme i litt olje - ikke ta for mye av gangenNår alt er stekt tilsettes woksausen
Å slenge sammen en wok basert på restene er en god, kjapp og billig middag. For oss betyr høsten alltid tidsklemme, og uansett hvor mye vi forsøker å planlegge ender vi alltid med at dagene nærmest går i ett
Grønnsaker ser heldigvis likt ut over alt, så dette skulle nå iallfall gå i boks. Vi har et "hefte" som foteller hvordan vaskemaskin og oppvaskmaskin virker på engelsk, Men riskokeren hadde ikke det, og den var heller ikke så enkel som den vi har hjemme, med hell oppi og trykk på knappen
Blad sammen alle ingrediensene til sausen og ha i woken sammen medkyllingen. Varm opp oljen i en stor stekepanne eller wok, stek kyllingen til den nesten er gjennomstekt, ta ut av pannen og sett til sides
Varm oljen i en stekepanne eller wok over sterk varme. Serveres med ris, om du vil. Gjør sursøt saus ved å vispe sammen ananasjuice, tomatketchup, malt eddik og potetmel