Steikt ørret filet med skinn, steikt ris med egg, og wokede grønnsaker. Onsdag denne uken var jeg på kafé med tre andre som blogger her i fra Bergen, og jeg skal si de var noen inspirerende og koselige damer
De skal stekes raskt i omganger i olje i en VARM stekepanne (som når du woker). Digge, nystekte pitabrød med spennende kjøttdeigfyll med spennende kinesiske smaker
Varm en panne med olje på høy temperatur, og start med å woke rødløken. Ha karbonadedeigen i en bolle sammen med salt, pepper, fløte, hvitløk og sjalottløk
Wokmed biff og asiatiske smaker - av og til må man prøve noke heile nytt. La kjøttet trekke i marinaden medan du er på jobb eller gjer andre ting, så er middagen klar på få minutter
Denne gangen brukte eg kyllingfilêt, men eg har også prøvd med strimler av storfê og karbonadedeig. Taco-wokmed heimelaga woksaus, uten tilsatt sukker, gluten, melk og unødvendige tilsetningsstoffer -