Wok. Nudlermedbiffog scampi høres kanskje litt rart ut, men det er absolutt noe å prøve. Rør godt omHelt til slutt tilsetter du rensede reker eller scampi og saften av en halv limeSkjær opp biffen i strimler og servér ved å legge nudlene i en bolle, biffstrimlene over og topp det hele med et dryss finhakket vårløk og gjerne ristede sesamfrø
Tipper det er like godt med kylling, svin, biff, etc. ◊ Vend inn scampi ogfullkornsnudler. Jeg hadde ikke spist wok på evige tider, men nå har jeg definitivt fått øynene opp igjen for denne enkle, sunne og grønnsaksfylte retten
Wokmedbiffkjøtt. Nudlermedbiffog reker. Biffgrytemed parmesanstekte poteter. Her har vi en herlig og rask middagsgryte med den smakfulle sausen teriyaki
Ha litt olje i en wok eller stekepanne og varm opp til medium/ høy varme. I Japan er det nok fiskekjøtt som er mest brukt i sammenheng med teriyaki og mindre bruk av kjøtt som kylling, svin ogbiff
Har du alle ingrediensene kan du lett woke din egen pad thai. Jeg vet at det serveres pad thai med kylling, svinekjøtt eller biff i restaurantene i Norge, men dette ikke av den orginale oppskriften og heller ikke så vanlig å se i Thailand
Biff i wokmed grønn curry paste. Her er oppskrift på en enkel, men veldig god, smaksrik wokmed mørt storfekjøtt, sprø sukkererter, rødløk og frisk basilikum
Wokmedbiffog asiatiske smaker - av og til må man prøve noke heile nytt. Steik kjøttet eit par omganger i varm steikepanne med olje, tilsett grønnsakene og la alt frese noken minutter
) Men jeg fant ihvertfall vietnamesisk rispapir av bambustre (22 com), fargede nudler smaksatt med søtpotet/rødbeter og søtpotet + noen for meg nye grønnsaker – salatløk og vinterredikk
Da blander de seg bedre med resten av woken. ) Om du ikke liker å ha mye grønnsaker i kjøleskapet eller av en eller annen rar grunn helst ønsker en pose med frosne grønnsaker så er det bare å bruke det