Olje og pepper til marinade av kjøttet. Olje og pepper til marinade av kjøttet. Til denne retten er det bare å bruke det du har av grønnsaker, vi brukte bare det vi hadde i kjøleskapet
Marinade. Fisken serveres med nudler, woket grønnsaker ( her tar du det du liker. Når den er ferdig redusert så tar du laksen i en ildfast form og pensler marinaden på laksen
Stek kyllingen i godt med olje i en wokpanne på høy temperatur. ( marinade og saus kommer lengre ned). Wok grønnsakene passelig møre, ha over kyllingen og den sursøte sausen
Med dagens grillaccesorier kan man kjøre på med pizza, kaker, wok … You name it. Marinaden inneholder kun tre ingredienser, grovmalt pepper, hakket hvitløk og MASSE thailandsk fiskesaus
Server med ovnsbakte eller wokede grønnsaker og hjemmelaget kimchi. Denne fremgangsmåten kan du såklart bruke uansett om du vil ha plain ribbe eller spice den opp med marinade, som jeg gjorde
Supert til salater, stir fry, wok og til marinader/dressinger. Kall det hodgepodge, pyttipanne, biksemad eller bubble and squeak, men det er uansett en enkel rett bestående av ulike råvarer skjært i små biter av middagsrester og annet du har liggende
Variasjon av svinekjøtt i wok. Til marinade. Her friteres kjøttet ved siden av og serveres til woken. Legg kjøttet i en stor skål og hell marinaden (pepper og soya) i og bland det grundig
Brukes i asiatiske retter, feks pho, crispy duck og wok. Et godt stykke kjøtt feks smaker bedre med kun salt og pepper (selv om jeg som regel lager en marinade eller krydderblanding da), enn de fæle ferdigmarinerte greiene man får på matbutikken
asiatisk, hurtigmat, middag, rester, rimelig, wok. Jeg kuttet torsken i grove terninger og lot bitene ligge ca 10 minutter i en marinade av limejuice, fiskesaus, soyasaus og sesamolje – før jeg stekte dem kjapt i pannen og hadde i risen rett før servering