Bland sammen vann, fishsauce, soyasaus, limesaft, ingefær og maisenna. 2 ss soyasaus. 1/2 ss maisenna. 1 ss raspet ingefær. Varm opp en panne eller wok med 1ss olje og stek laksebitene raskt med litt salt og pepper. 2 ss soyasaus. 1/2 ss maisenna. 1 ss raspet ingefær
Ha finhakket hvitløk og ingefær i stekepannen. Deilig wok som er en anelse spicy – mm. Vil du ha det enda raskere kjøper du ferdig wokblanding i butikken, men jeg foretrekker friske grønnsaker – smaker mye bedre
Wok er noe som alltid er en suksess ved matbordet og ofte svært populært hos de minste. finhakk hvitløk, chili og ingefær, kutt paprika og rødløk i tynne skiver, kutt av endene på aspargesbønnene og skråskjær vårløken
ha resten av peanøttoljen i woken sammen med hvitløkspastaen og ingefær. varm en wok over sterk varme. rør så inn maisenna blandingen og rør til sausen koker og tykner
Ha kyllingen i en bolle og tilsett litt olje, soyasaus, ingefær, chili og hvitløk - rør godt om. Skjær kyllingen og grønnsakene i strimler - finhakk ingefær, chili og hvitløk
Noen er nok litt bekymret i forhold til saltmengden i mange av disse asiatiske wok-rettene, men man kan fint justere dette ned ved å benytte salt-reduserte soyasauser
Tilsett de wokkede kyllingstrimlene, soyasaus, finhakket ingefær og fiskesaus. Oppskriften inneholder klassiske wok-grønnsaker som løk, brokkoli og gulrot og den velkjente treenigheten hvitløk, ingefær og chili som ofte danner basis i mange wok-retter
Skjær kinakål og paprika i tynne strimler Brun kjøttet i varm panne i to omganger Legg kjøttet tilside, og wok grønnsakene i to omganger Ha kjøtt og grønnsaker tilbake i woken og rør inn sausen eller bland sammen buljong, soya, maisenna og ingefær og hell over