Wok ingefær soyasaus maisenna oppskrifter

Wok med pepperbiff

Rasp ingefær. Tilsett sukker, soyasaus, buljong og maisenna og kok et par minutter førkjøtt, grønnsaker og cashewnøtter tilsettes
Laksewok med lime og ingefær

Laksewok med lime og ingefær

Bland sammen vann, fishsauce, soyasaus, limesaft, ingefær og maisenna. 2 ss soyasaus. 1/2 ss maisenna. 1 ss raspet ingefær. Varm opp en panne eller wok med 1ss olje og stek laksebitene raskt med litt salt og pepper. 2 ss soyasaus. 1/2 ss maisenna. 1 ss raspet ingefær
Vårruller med kylling

Vårruller med kylling

Ta så kyllingen raskt ut av woken. ½ ts fersk ingefær, revet/finhakket. Bland soyasaus, risvin, pepper og maisenna i en bolle
Sechuankylling (kinesisk)

Sechuankylling (kinesisk)

En sikker vinner i woken. Tilsett soyasaus, ketjap manis, revet ingefær, hvitløk og chilipasta. ingefær fersk, revet
Kylling- og currywok

Kylling- og currywok

Ha finhakket hvitløk og ingefær i stekepannen. Deilig wok som er en anelse spicy – mm. Vil du ha det enda raskere kjøper du ferdig wokblanding i butikken, men jeg foretrekker friske grønnsaker – smaker mye bedre
Innbakte biffstrimler med ristede sesamfrø

Innbakte biffstrimler med ristede sesamfrø

Wok er noe som alltid er en suksess ved matbordet og ofte svært populært hos de minste. finhakk hvitløk, chili og ingefær, kutt paprika og rødløk i tynne skiver, kutt av endene på aspargesbønnene og skråskjær vårløken
Kyllingwok med sterk ingefærsaus

Kyllingwok med sterk ingefærsaus

Dersom sausen er tynn kan litt maisenna tilsettes. Ha kyllingen tilbake i woken/stekepanna. Ingefærsaus. Ingefærsaus
kinesisk biff med svart bønnesaus

kinesisk biff med svart bønnesaus

ha resten av peanøttoljen i woken sammen med hvitløkspastaen og ingefær. varm en wok over sterk varme. rør så inn maisenna blandingen og rør til sausen koker og tykner
Kylling chop suey

Kylling chop suey

Finn frem en wokpanne, ha i litt olje og varm den opp til medium/ høy varme. Tilsett litt ny olje i woken og ha oppi gul løk og gulrøtter i woken
Kyllingwok

Kyllingwok

Ha kyllingen i en bolle og tilsett litt olje, soyasaus, ingefær, chili og hvitløk - rør godt om. Skjær kyllingen og grønnsakene i strimler - finhakk ingefær, chili og hvitløk
Grisegodt påskesvin

Grisegodt påskesvin

Langtidssteikt, honningglasert svinefilet med grønsakswok og ris. Eit par centimeter fersk ingefær. ½ desiliter soyasaus
Enkel julewok med klementinsaus

Enkel julewok med klementinsaus

Noen er nok litt bekymret i forhold til saltmengden i mange av disse asiatiske wok-rettene, men man kan fint justere dette ned ved å benytte salt-reduserte soyasauser
Januarwok med kyllinglårfilet

Januarwok med kyllinglårfilet

Tilsett de wokkede kyllingstrimlene, soyasaus, finhakket ingefær og fiskesaus. Oppskriften inneholder klassiske wok-grønnsaker som løk, brokkoli og gulrot og den velkjente treenigheten hvitløk, ingefær og chili som ofte danner basis i mange wok-retter
Wok i en fei med svin

Wok i en fei med svin

Skjær kinakål og paprika i tynne strimler Brun kjøttet i varm panne i to omganger Legg kjøttet tilside, og wok grønnsakene i to omganger Ha kjøtt og grønnsaker tilbake i woken og rør inn sausen eller bland sammen buljong, soya, maisenna og ingefær og hell over
Wok med kylling og sursøt saus

Wok med kylling og sursøt saus

Ha i paprikabiter, ingefær og chili og la det surre til paprikaen. Tilsett ananassaft, sukker, soyasaus,
Svinekjøtt i wok

Svinekjøtt i wok

Bland sammen buljong, maisenna, og ingefær og hell over. ingefær. soyasaus. Fres grønnsakene i olje, ha kjøttet tilbake i woken og bland sammen