Avkjøles på rist. Kok opp melk og smør. Tilsett mel og rør til deigen samler seg. Disse wienerbrødene er veldig kjappe å lage, og passer perfekt til en søndags ettermiddag når man er litt fysen på noe godt
Dette kunne veldig gjerne være ett av disse nydelige wienerbrødene. Best av alt likte jeg bringebærplukking som ble til verdens beste rørte bringebærsyltetøy og bakingen på kjøkkenet hennes, som jeg fikk disponere fritt
Overflødig deig kan samles og brukes til wienerbrød eller til et annet lokk på en varmrett. Hell fløten ned langs kanten av formen, legg butterdeigslokket på, stikk noen hull i det og pensle med egg
Oppskriften har jeg fått av min søster, og disse smaker kjempegodt. Ved dobbel oppskrift, så anbefaler jeg at du lager to deiger, da det er lettere å jobbe med en om gangen
Tett igjen endene på deigen med minst mulig overlapp avdeig. Avkjøl melken bittelitt, hell den over eggeplommene mens du rører, og hell blandingen tilbake i kjelen