Vis meg ditt kjøleskap oppskrifter

Fylt omelett på kokkens vis

Fylt omelett på kokkens vis

Når Svein lager omelett til meg, blir det på proffers vis. Alene hjemme uten kjæresten, da kan jeg rydde i kjøleskap og se hva jeg kan røre sammen til en god, lett lunsj
Hjemmelaget EKTE yoghurt ABC

Hjemmelaget EKTE yoghurt ABC

Jeg lager kefir og yoghurt på tradisjonelt vis og yoghurt er nok smaksmessig min favoritt fordi jeg alltid har vært glad i det
Coq au vin

Coq au vin

Hvis du har en slik flott jerngryte fra Le Creuset (ønsker meg til jul – hører du Nissen. Krydre bitene med salt, pepper og rosmarin eller annet provence krydder og la det stå i kjøleskapet mens du kutter opp grønnsakene
Enkel kyllingmiddag i en travel hverdag

Enkel kyllingmiddag i en travel hverdag

Her ble det kylling igjen, på lavkarbo vis. Jeg elsker kylling og klarer meg virkelig ikke uten. Jeg følte vi ikke hadde noe tilbehør, men noe hadde vi i kjøleskapet og god ble det
Carpaccio - helt rått!

Carpaccio - helt rått!

Ordet betyr visstnok også “tynne skiver”. Ingenting kan i noen grad gjøre meg så glad som når jeg får servert mat som ikke er varmebehandlet
Raw waldorfsalat!

Raw waldorfsalat!

 Ellers vil jeg anbefale dere å spise denne waldorfsalaten sammen med brun saus og quorn (LINK), da dette er det nærmeste man kan komme kylling/kalkun på vegetarisk vis
Blueberry Chia grøt med kefir

Blueberry Chia grøt med kefir

Når Tine relanserer et av sine mest tradisjonelle produkter Kefir, gjør de det på mest mulig trendy vis og lager en Smakslab i en av Norges mest trendy gater, nemlig Torggata i Oslo
Molekylær gastronomi

Molekylær gastronomi

Når egg og olje på magisk vis blander seg og skaper deilig fet kalorigudegave til menneskeheten, så oppstår det en emulsjon
HaPå

HaPå

Det holder seg sikkert en god del dager i kjøleskapet, men jeg fikk (som vanlig) ikke testet ut det, da halvparten var borte tre minutter etter at det var ferdig, og resten på mystisk vis hadde forsvunnet til dagen etter
GULLIMUNNS JULEMAT

GULLIMUNNS JULEMAT

Svisj rundt med en tresleiv til kålen avgir væske. Jeg trøster meg med at jeg ikke er alene om å ikke klare alt
Velkommen til inspirasjon

Velkommen til inspirasjon

Dersom du ikke har handmikser kan du bruke visp. Det høres kanskje trist ut, men tro meg, jeg deler ingenting annet enn glede
Granola med Eple

Granola med Eple

Gjerne vismeg bilder. Helst i kjøleskapet, men kan også stå en stund i romtemperatur. Granola er veldig enkelt å lage og god på smak

Hjemmelagede karameller i gavepose

Myke, seige og litt harde, laget på ekte vis og gjerne fløtekarameller med lakrissmak. Husk meg. Hell den ferdigkokte blandingen over i en kledd form, avkjøl i kjøleskap, del i biter og pakk inn om du ikke spiser alle med en gang

Oh Happy Day!

Derfor er det godt å vite at man kan kose seg, selv på sunt vis. Jeg tok med meg disse juicene på familiebesøk, bare for å ha noen flere meninger og synspunkter
Nydelig surdeigsbrød! Med lang hevetid.

Nydelig surdeigsbrød! Med lang hevetid.

Du vil nå (forhåpentligvis) oppleve at deigen virkelig "tar av" og vokser. Dagen etter putret hun i beste velgående og ga meg dette brødet her