Fantastisk vintil en tung ostekake eller tiramisu. Kan man drikke vintil kake. Når jeg tenker etter er det virkelig en av disse kakene som kunne ha hatt godt av vinsfølge
Sammen med lokale italienere, blant andre Michele Zavoli, besøkte han småbutikker (der alt handler om kjærlighet til produktet), vingårder og kjøkkenet til italienske mødre, på jakt etter den italienske matsjelen
Koreanske biff av svin med potetmos, asparges, sopp, cherrytomat med kokkens spesielle saus. Restauranten er kun oppe ved forespørsel, man bestiller bord på forhånd nokså vanlig det da, men man får menyen sendt på mail
Stilig sted med moderne meny og flere originale løsninger – blant annet ligger glass og bestikk i skuffer når man sitter ved baren, og man henter vinen sin selv i kjøleskapet
Vi nøt en god lunsj, med påfølgende vin ute i solen på torvet etterpå. Og da kjæreste-kokken fikk en Tiramisutil dessert, sammen med en baylis – da var kvelden reddet for ham
Bland kaffe, cognac og vin i en skål, her må du smake til hvor stekt du vil ha det. Det du trenger av spesielle ingredienser er denne osten som heter mascarpone, cognac og en dessertvin som marsala eller disaronno, jeg liker spesielt godt sistnevnte, den har en fyldig mandelsmak, ellers er det ikke så vanskelig
Navnet tiramisù på italiensk betyr «trekk meg opp» (tirami su), uttales (tiramiso), en referanse til den oppkvikkende effekten av kaffe (koffein) og sukker
Navnet tiramisù på italiensk betyr «trekk meg opp» (tirami su), uttales (tiramiso), en referanse til den oppkvikkende effekten av kaffe (koffein) og sukker
Tiramisu ble etter publiseringen kjent over hele Italia og spredte seg raskt til hele verden. Ideen til denne verdensberømte desserten ble til da eierne av Le Beccherie, familien Campeols nyfødte sønn ble syk og hadde problemer med å ta til seg næring
because a person, having swallowed a glass of it, is ready to swallow anything else. Men siden jeg ikke tilhører den gruppen, holder jeg meg til hva vi har skrevet før
Krydre med salt, hell i vinen og la det koke tilvinen har fordampet. Dagens viner. Vi lager hjemmelaget pasta til forrett, til hovedrett blir det Saltimbocca med gratinert squash og tomat- og mozarellasalat og så avslutter vi med tiramisu