Persille, til pynt. Renskjær svinefileten og brun den raskt i en stekepanne på begge sider. Mørt svinekjøtt servert med ett lass grønnsaker -og en skvett fløte ღ
Kok vinentil den er minst halvert i mengde. Ønsker du litt tilbehørtil denne kan vi anbefale for eksempel potetpuré med timian og hvitløk , Potetbåter eller Rösti-poteter
I utgangspunktet er det ikke så mye smak i selve kjøttet, det er hvordan du krydrer og hva du serverer til som gjør svinefiletentil en nydelig smaksopplevelse
Svinefilet er mat som de fleste liker, det er enkelt å tilberede og kan varieres på utallige måter. Her har jeg laget en nydelig saus med rødvin og balsamicoeddik og som tilbehør grønnsaker og potet bakt i stekeovnen
Server med bakte tomater og et godt glass vintil. Kjøttet kan smakstilsettes med urter av forskjellig slag, men det er godt med kun salt og pepper også