Vin til oksefilet oppskrifter

Italiensk aften #2

Italiensk aften #2

Når mat og vinklubben Smak samles til festaften forventes som regel at vertskapet kommer med nyskapende kreasjoner og spennende nye smaker
Italiensk aften #2

Italiensk aften #2

Når mat og vinklubben Smak samles til festaften forventes som regel at vertskapet kommer med nyskapende kreasjoner og spennende nye smaker
Biffgryte med Gnocchi.

Biffgryte med Gnocchi.

Kok ut pannen med resten av vannet, eller med litt av rødvinen (da må du spare litt av den)Ha i soyasausLa gryten koke til kjøttet er mørt
Vitello Tonnato

Vitello Tonnato

Dersom kjøttet ikke er bundet opp, så surr bomullshyssing rundt til en så jevn stek som muligBrun kjøttet i en varm panne til den får en fin brunfargeFres hvitløk, gulrot, selleri og løk i en kasserolle med litt oljeLegg steken på grønnsakene og tilsettvin, kraft, salt, pepper, rosmarin og laurbærblad
Biff wellington

Biff wellington

Jeg serverte biffen med en pepperrødvinsaus,gulrotpurè,spinat og glaserte neper og perleløk. Alle ingrediensene freses i pannen til det blir tørt
Nesten i Italia

Nesten i Italia

Vinentil forretten passet utrolig bra, men var òg svært godt drikkende når matfatet var tomt. Vinforslag

Oksefilet bresert i rødvin

Legg oksefileten tvers over, og brett prosciuttoskivene rundt, til en tett pakke. Da vi her i Italia har rik tilgangtil kalv, brukte vi kalvefilet i stedet