Vin til marokkansk mat oppskrifter

Marokkansk kylling i Crock-Pot ♫♪

Marokkansk kylling i Crock-Pot ♫♪

Couscous har ikke mye smak så det anbefales og tilsette krydder og gjerne grønnsaker. Marokkanskmat er full av varme krydder, som anis, safran, karri og kanel

Så er det tid for gløgg

Allerede de gamle grekerne og litt senere romerne varmet vinen og tilsatte diverse krydderier. Den mer moderne varianten fikk vi fra tyskerne, som hadde varmet vin i årtusen

Agnetas Berlinguide v.3.0

Ja, så har de også en liten bar der du kjøper øl eller ett glass vin. Alle typer kjøkken fra sushi til koscher

Med kua i sentrum:

Prøv den også til litt kraftigere kost, som en marokkansk tagine, ovnsbakt svineribbe eller viltretter som elgkarbonader, rådyrstek eller hjortefilet
Marokkansk fisk

Marokkansk fisk

Ikke bare var fiskeretten spennende og god i seg seg selv, men med denne vinentil ble det høylydt smatting og mange smil rundt bordet
Ovnsbakt torsk med marokkansk saus

Ovnsbakt torsk med marokkansk saus

Legg paprikastrimlene pent på toppen og hell vin på, lags kanten. Dobler du oppskriften har du god saus til senere fiskeretter
Eventyrlige Marokko!

Eventyrlige Marokko!

Nå er det sånn at vinmonopolet ikke akkurat er fullt av Marokkanskvin, det finnes noen men de må bestilles, og vi var ikke tidlig nok ute til det
Gode mattips til Marrakech

Gode mattips til Marrakech

Du får også marokkansk og internasjonal mat og vin, men det er den libanesiske maten som virkelig er verdt å prøve