Hell i most og vin, tilsett kanelstangen. Da premieren gikk på TV, satt mannen min og jeg på Korsika og delte en pizza med knallgod hvitvin, mens vi leste opp oppmuntrende og flotte meldinger fra gode venner på Facebook
Etter å ha fylt notatboken med noen hundre innlegg og fått en fast tilhengerskare på et par hundre som er innom oss hver eneste dag og søker fram spennende retter og viner i vårt store bibliotek, er vi nå tilbake på referatstadiet, der bloggen kun brukes når klubben har satt hverandre stevne
I tillegg hadde vertskapet, igjen for å hedre demokratiets høyborg, valgt utelukkende franske viner. I glassene kom aftenens første vin, en Pinot Blanc fra produsenten Bernhard Reibel i Alsace
Det hele startet med sprudlende dråper i glassene, en knusktørr Cremant fra Clotilde Davenne og en noe mer fruktig Cava reserva fra rødvinsprodusenten Campo Viejo
Med friske basilikumblader og vinaigrette. Fordi den var gul av farge, men også liten som et kirsebær da den ble brakt til Europa av Cortez, etter erobringen av Mexico
Det saftige kjøttet møtte den saftige, lett fyldige og friske vinen. Skallet er tynt og spiselig, og du kan også skrelle eller skrape det av før tilberedelsen
Hell over portvin og rødvin, og la det koke inn til det halve. Jeg dro frem en gammel oppskrift fra bloggen og ga den en liten oppjustering og noen nye vinforslag
- kr) Helt uventet og ved en tilfeldighet kom jeg over denne fine og fruktige Rieslingen fra Nahe. I det siste har jeg smakt i overkant mange viner, viner som jeg har likt svært godt