Vin til hest indrefilet oppskrifter

Multemousse på nøttebunn

Multemousse på nøttebunn

Vi har noen kilo indrefilet av hest som vi tenkte vi kunne servere sammen med vinen, og når vi først er i gang, må det jo bli dessert også
Lakris!

Lakris!

Da er årets ribbeoppskrift i boks etter en uke med prøving å feiling. Kombinasjonen Sous Vide og ovn ser ut til å være løsningen på b
3-retter med familie og venner

3-retter med familie og venner

Da er årets ribbeoppskrift i boks etter en uke med prøving å feiling. Kombinasjonen Sous Vide og ovn ser ut til å være løsningen på b
Bruno Rocca Langhe Charonnay Cadet 2007

Bruno Rocca Langhe Charonnay Cadet 2007

Da er årets ribbeoppskrift i boks etter en uke med prøving å feiling. Kombinasjonen Sous Vide og ovn ser ut til å være løsningen på b
Elio Grasso Gavarini Vendemmia 1990

Elio Grasso Gavarini Vendemmia 1990

Da er årets ribbeoppskrift i boks etter en uke med prøving å feiling. Kombinasjonen Sous Vide og ovn ser ut til å være løsningen på b

Battenfeld-Spanier Riesling 2007

Da er årets ribbeoppskrift i boks etter en uke med prøving å feiling. Kombinasjonen Sous Vide og ovn ser ut til å være løsningen på b

Negro Roero Arneis "Serra Lupini" 2009

Da er årets ribbeoppskrift i boks etter en uke med prøving å feiling. Kombinasjonen Sous Vide og ovn ser ut til å være løsningen på b

Dr Bürklin-Wolf Riesling "Wachenheimer" 2009

Da er årets ribbeoppskrift i boks etter en uke med prøving å feiling. Kombinasjonen Sous Vide og ovn ser ut til å være løsningen på b

Markus Molitor Riesling "Molitor" 2009

Sous Vide ytrefilet av svin med blomkål, ovnsbakte røbeter, stjernefrukt, reddiker og granateple. Kombinasjonen Sous Vide og ovn ser ut til å være løsningen på b

Middag på Restaurant Caelis - Barcelona - 20. Februar 2011

Sous Vide ytrefilet av svin med blomkål, ovnsbakte røbeter, stjernefrukt, reddiker og granateple. Kombinasjonen Sous Vide og ovn ser ut til å være løsningen på b

Hjelp, jeg har fått meg blogg!

Sous Vide ytrefilet av svin med blomkål, ovnsbakte røbeter, stjernefrukt, reddiker og granateple. Kombinasjonen Sous Vide og ovn ser ut til å være løsningen på b

Middag på Restaurant Moments - Barcelona - 20. Februar 2011

Sous Vide ytrefilet av svin med blomkål, ovnsbakte røbeter, stjernefrukt, reddiker og granateple. Kombinasjonen Sous Vide og ovn ser ut til å være løsningen på b