Bland sammen boksen med hakkede tomater, chilisaus, vin, litt presset sitron og krydder. Dette er mat som jeg elsker å lage, her kan du forberede alt i god tid på forhånd, og bare sette formen eller gryten i stekeovnen ipasseligtid før måltidet
Ingen annen mat er så praktisk som gryterett -godt er det også ♥. Jeg er veldig glad i den syrlige smaken man får ved å blande tomatpuré med meieriprodukter og når man blander det med masse grønnsaker og mørt kjøtt så må det jo bli bra
Det skal brukes mye rødvini gryten, det har jeg moderert noe uten at jeg synes at smaken er forringet, men du kan gjerne tilsette mere rødvin om du vil
Gresk kjøttgryte med masse smak som smaker sommer, eller gir ekstra varme en kald vinterkveld. Den lager seg nesten selv, det den bruker mest av er tid for seg selv
Den kraftige smaken av storfekjøtt, bacon og rødvin smelter sammen etter et langt opphold i gryta. Boeuf Bourguignon er en klassik fransk slow cook oksegryte, som er laget med kjærlighet og smaker ditto
Rens oksekjøttet for fett dagen iforveien og skjær kjøttet i store stykker som legges i en bolle sammen med løk, hvitløk, krydder, suppekvast, vin og olje