Vin i oksegryte oppskrifter

NYDELIG OKSEGRYTE MED POTETMOS

NYDELIG OKSEGRYTE MED POTETMOS

Start med å skjære opp kjøttet i passe størrelser (ikke altfor små slik jeg gjorde, da forsvinner de nesten litt)
Oksegryte med duft av sitron

Oksegryte med duft av sitron

Bland sammen boksen med hakkede tomater, chilisaus, vin, litt presset sitron og krydder. Dette er mat som jeg elsker å lage, her kan du forberede alt i god tid på forhånd, og bare sette formen eller gryten i stekeovnen ipasseligtid før måltidet
Oksegryte med grønnsaker ♫♪

Oksegryte med grønnsaker ♫♪

Ingen annen mat er så praktisk som gryterett -godt er det også ♥. Jeg er veldig glad i den syrlige smaken man får ved å blande tomatpuré med meieriprodukter og når man blander det med masse grønnsaker og mørt kjøtt så må det jo bli bra
Boeuf bourguignon (Oksegryte med rødvin)

Boeuf bourguignon (Oksegryte med rødvin)

Det skal brukes mye rødvini gryten, det har jeg moderert noe uten at jeg synes at smaken er forringet, men du kan gjerne tilsette mere rødvin om du vil
Oksegryte

Oksegryte

Høst og vinter er det ekstra hyggelig å samles rundt bordet og nyte en skikkelig god og mettende gryterett
Stifado - gresk oksegryte

Stifado - gresk oksegryte

Gresk kjøttgryte med masse smak som smaker sommer, eller gir ekstra varme en kald vinterkveld. Den lager seg nesten selv, det den bruker mest av er tid for seg selv
Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

Den kraftige smaken av storfekjøtt, bacon og rødvin smelter sammen etter et langt opphold i gryta. Boeuf Bourguignon er en klassik fransk slow cook oksegryte, som er laget med kjærlighet og smaker ditto

Oksegryte med småløk

Ha eddik, vin og buljong i gryten. Varm oljen i en stor jerngryte eller kasserolle. et lite glass rødvin

Oksegryte fra Provence

Rens oksekjøttet for fett dagen iforveien og skjær kjøttet i store stykker som legges i en bolle sammen med løk, hvitløk, krydder, suppekvast, vin og olje

Boeuf Bourguignonne (Oksegryte med rødvin)

Da matcher vinen maten helt perfekt. Denne oppskriften er lånt av IngridEspelidHovig (selvfølgelig), men noe modifisert på eget kjøkken